PBC | Constancia 8 dagen langer vast

Vrijdag wordt er opnieuw beslist over de voorlopige detentie van Constancia | Foto AD

Jacinta Constancia van MFK moet 8 dagen langer vast. Dat heeft het Openbaar Ministerie zaterdag bekendgemaakt.

Het Statenlid zit vast nadat zij vorige week donderdag collega Giselle McWilliam van de PNP een klap gaf in de Staten. Het onderzoek van de Landsrecherche is nog in volle gang. Ook Gerrit Schotte is gehoord. Die zegt dat McWilliam in haar aangifte gelogen heeft om zijn betrokkenheid bij het incident. Vrijdag wordt er opnieuw beslist over de voorlopige detentie van Constancia.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Constancia 8 dagen langer vast

  1. Dan is het noodzakelijk dat die mevrouw een cursus : “hoe gedraag ik me in het Parlement” moet volgen.Of hoe ga ik met mijn medemens om.Maar uberhaupt is ze het voorbeeld van iemand die de vermoorde onschuld speelt.Ze vervalste haar gegevens niet over haar opleiding.Ze loog niet over de uitgeleende overheidsauto en de mondkapjes.Dat is allemaal haar pakkie niet an.Maar ja, ze behoord tot de mother fuckers korsow partij.Die hebben inclusief de leider overal scheit aan.
    Dit ook gezien de reactie van Schotte om zijn partij genoot te ontzetten.Dat was werkelijk klinklare onzin, verrradende dat we met een psycho-/ socio paat te maken hebben.

  2. Enri, Ik denk dat jij slimmer bent dan het OM. Misschien kan jij het onderzoek moord wiels helpen

  3. Het gaat niet om wat ze vertellen maar wat ze antwoorden op vragen bij het (goed) verhoor en als die antwoorden niet gelijk zijn aan die van andere verdachten dan hang ze allemaal.

  4. Enri, dacht jij echt dat een MFK-er bij een verhoor de waarheid spreekt?

    Ze zijn een fontein van leugens, net als hun gefrustreerde ratvocaten Peppie en Kokkie.

  5. Een goed verhoor van alle aanwezigen toen ze samen warren achter de schermen kan wel bewijzen dat alle leden van die clubje op de hoogte warren dat Jacinta McWilliam ging aanvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *