PBC | Cooper biedt excuses aan

Charles Cooper-1 | Foto Dick Drayer

Charles Cooper heeft zijn excuses aangeboden | Foto Dick Drayer

WILLEMSTAD – Charles Cooper heeft zijn excuses aangeboden. De parlementariër voor de MAN zei dinsdag in de Staten dat er bloed zou vloeien als Nederland zou ingrijpen, zoals het onlangs in St. Maarten deed.

Ook meldde hij in het debat dat Makamba’s kwaadschiks tot de orde moeten worden geroepen. Volgens Cooper wilde hij alleen maar aangeven dat hij de autonomie met hart en ziel verdedigt en betreurt hij zijn uitspraken in de hitte van de strijd.

Bron: Persbureau Curaçao

5 Reacties op “PBC | Cooper biedt excuses aan

 1. Ik zou me niet te veel laten meeslepen door allerlei emotionele uitingen te plegen hier op dit blog. Slecht voor de gezondheid.
  Cooper is en blijft een zakkenvuller en wat ie uitkraamt is voor zijn eigen rekening. Ze komen elkaar allemaal wel een keer tegen, @m

 2. Cooper kan niet onpartijdig zijn als hij ook op een loolijst van een ander voorkomt -waarneer komen er wetten die dit tegengaan?
  En dan zijn er nog die andere instanties willen wegwerken die Politicie screenen-haha de schoften werken zich allemaal naar de schatkist-en het domme kudde volk blijft maar betalen.

 3. Cooper die al tig jaar op de loonlijst staat van de PDVSA.
  Kan gewoon in de politiek zitten en deze stinkfabriek bevoordelen.
  het is gewoon een fout figuur (niet alleen om zijn gewicht).
  hij heeft jaren van 2 walletjes gegeten en is daart zo dik van geworden.
  zijn ziel is ook ziek…..maar wel geld op de bank…

 4. ja in de hitte van de strijd komt de ware aard altijd na boven. Dan zeg je wat je denkt. waar wat de rest over de Hr Cooper verteld word kan ik niet oordelen.
  Ik zeg altijd maar follow the money.
  Gewoon afvragen, mooi huis, leuke auto,s, kinderen op een partuculiere school, enz?

 5. excusus zullen niet helpen-een politicus die dergerlijke taal uitkraamt moet nooit meer een publieke functie mogen krijgen.Gewoon schofterlijk-de laatste idioot die iets dergerlijks heeft gezegd is gelukkig al opgeruimd.
  Wij zijn hier nederlanders-als je dat niet wilt-donder jij dan maar op – ik ben op dit eiland geboren en trots nederlander te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *