PBC | Cordoba zelf slachtoffer van kofferdiefstal Hato

Cordoba zelf slachtoffer van kofferdiefstal Hato

Cordoba zelf slachtoffer van kofferdiefstal Hato

Parlementslid van Pueblo Soberano Jaime Cordoba is zelf begin van de maand slachtoffer geworden van kofferdiefstal op Hato. Toen hij aankwam op zijn bestemming in Panama merkte hij dat er met zijn koffer geknoeid was, zo schrijft Persbureau Curacao.

Volgens Cordoba kijken de dieven op Hato via de scan in de bagageruimte of er waardevolle spullen in een koffer zitten en maken de bagage daaropvolgend open om eigendommen van de reizigers te stelen. Cordoba vindt dat het afgelopen moet zijn met deze kofferdiefstal op Hato, want volgens hem is dit een veelvoorkomend probleem.

Bron: Paradise FM

3 Reacties op “PBC | Cordoba zelf slachtoffer van kofferdiefstal Hato

  1. En wat doen uw “waardevolle spullen” in uw koffer? Geen handbagage? Eerste keer dat u reist? Kon ook in Panamá gebeurt zijn. Ooit naar Venezuela gereist?
    Eerst onderzoeken, daarna terecht beschuldigen.
    Maar goed, u bent ook van de PS … de schuld geven aan de rest van alles en nog wat vanwege jullie zelfgemaakte fouten is vanzelfsprekend.

  2. “Toen hij aankwam op zijn bestemming in Panama merkte hij dat er met zijn koffer geknoeid” Is het misschien ook mogelijk dat er in Panama met zijn koffer is geknoeid? Ik mag mij sterk vergissen maar de bagage afhandelaars beschikken niet over scan apparatuur wel hangen her en der cameras om medewerkers te kunnen controleren. Ik zou eerst onderzoeken of dit inderdaad op Hato is gebeurd voordat ik de eigen bevolking c.q stemmers van groot schalige diefstal zou beschuldigen.

  3. euhh dieven zijn onbekend, dit zijn medewerkers van het vliegveld. Die eigenlijk moeten waken over de veiligheid van de passagiers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *