PBC | Curaçaoënaar doodgeschoten in Groningen

Curaçaoënaar doodgeschoten in Groningen

Curaçaoënaar doodgeschoten in Groningen

GRONINGEN – Op de Sumatralaan in de Indische Buurt in Groningen is vanmiddag rond drie uur een Curaçaose man doodgeschoten. De dader is nog voortvluchtig.

Het slachtoffer zat op de fiets en is op straat neergeschoten. Een groot gebied rondom de Sumatralaan is op dit moment afgezet. De politie heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bekendgemaakt, maar Curaçaose media spreken over Nelson J.

Ooggetuigen vertellen aan RTV Noord dat er vlak voor de schietpartij een ruzie is geweest. De politie gaat op dit moment de deuren bijlangs om met getuigen te praten.

Bron: Persbureau Curacao

19 Reacties op “PBC | Curaçaoënaar doodgeschoten in Groningen

 1. stanley Held

  Echte Jansen is een Antilliaan. Zeg mij weinig. Vertel mij wat de bedoeling is. Weet u en een allen zal altijd mijn Antillen vredigen. Ken mijn geschiedenis. Vind het jammer dat u wil aanhalen dat een dat een Antilliaan een Antilliaan, heeft vermoord. Wat waren deze Antilliaanen als de naam Jones, Girigoius of profar had geheten. Zo zijn wij eenmaal.ken u. Wij blijven strijdeb. Raar dat u niet mee doet. Begrijp het. Als kind.

 2. @Harold, zooo, ‘ongetwijfeld’, en je weet het zo zeker? Wel, ik kan hier als ik het echt wil een hele waslijst produceren van moordenaars die uit een goed nest afkomstig waren, dus uit een ‘perfect’ gezin ontsproten zijn. Ja Harold, ook jij bent in staat een moord te plegen! Bovendien, wie kan de mensen die hier hun schrijfsels (helaas merendeel bestaande uit onvervalste zooi) deponeren overtuigen dat Harold zelf ook niet een belkaart-moeder of een hoer als moeder had?

  Kan Harold bewijzen dat hij uit een goed nest komt? Nee, dat denk ik niet. Want Harold is net als ik en 99% andere posters anoniem op dit forum. De enige, of welhaast de enige die met eigen achter en voornaam schrijft is Stanley Held.
  Beste Harold, pas maar op dat je vandaag of morgen geen moord pleegt, je weet het maar nooit….

 3. @Ach jee, joh, ik kan er ook niets aandoen dat jij opgesloten zit in een fake-wereldje. Je hebt niet eens in de gaten dat je onbewust, overigens net zoals de meerderheid van het huidige menselijke rapalje-ras, de realiteit van deze, ja ja, gestoorde Wereld glashard ontkent. Eigenlijk is ‘gestoorde wereld’ een foute aanname, het hoort te zijn; ‘gestoorde mensheid’.

  Het verbaast me trouwens dat je je niet vertwijfeld afvroeg:’waar gaat het heen met onze wereld?’ 😆
  Want tot dat type burger behoor jij natuurlijk wel.. Ik neem je niets kwalijk hoor, ga maar lekker slapen in de waan dat je in een normale, maar “beslist niet” in een gestoorde Wereld leeft.

  Het is eigenlijk een treurnis dat je de zaak omdraait door doodleuk te beweren dat ik een ‘gestoorde blik’ op de mensheid heb, terwijl jij niet kan bewijzen dat de mensheid ‘niet’ gestoord is. Het speelt zich allemaal voor je neus af. Maar goed, het ontkennen van een levensechte bestaande realiteit is voor burgers als jij dan ook de enige manier om een beetje gerust te leven.

  Jouw Boedah kan er ook niks aan veranderen, trouwens zoals Boedda, Jezus en consorten liepen er meer rond op de wereld, zij waren niet de enige ‘leraren-filosofen’ die af en toe zelfs ‘wonderen’ konden verrichten.

  Ik ben blij en geniet ervan dat ik in de echte wereld zoals het ook echt is, leef. Daarom sta ik ook stevig, met beide mijn poten, op deze aardkloot.

 4. Die moeder had niet hoeven te huilen als ze haar zoon normaal opgevoed had.

  Maar het is ongetwijfeld een belkaartmoeder, vader onbekend.

 5. Bijdehandje Naomi?

  @ Hansma en anderen die er een grap van maken als iemand wordt vermoord: even voor de duidelijkheid. Geweld mag nooit. Je moet dit vanuit juridisch oogpunt bekijken. Is het nu opeens prima als men elkaar in het criminele circuit afmaakt? Nee, natuurlijk niet. Wat als er een onschuldig meisje op straat loopt en dood wordt geknald door een afgedwaalde kogel? Dat gebeurt vaak genoeg. En ook dit slachtoffer, buiten het feit dat hij geen lieverdje was, had een moeder die nu huilt. Dus stop met de bijdehante opmerkingen en streef naar het stoppen van geweld. Basta awor. Wapens inleveren, geweld lost niets op.

 6. stanley Held

  Mano, hopi bon.

 7. stanley Held

  Foei Naomi, kijk waarom. Dan nog dat u dit stelt. Ook in Nederland sterven mensen by the gun. Wat is uw boodschap? Snap het niet. Is dit satire of leedvermaak? Dan kent u mijn standpunt. Jammer.

 8. Mijn Boedah, wat ben ik blij dat ik dit soort gedachtes niet deel. Dit is toch wel een erg gestoorde blik op de mensheid, ook als excuus voor het onderwerp niet valide.

 9. Moord is moord, of het nou een Curaçaoënaar is of Curaçaoënaars zijn die elkaar afknallen maakt geen bal uit. Eergisteren heeft een jaloerse Hollander ook zijn Hollandse vriendin geliquideerd toen ze uit het ziekenhuis kwam waar ze werkzaam was. Wat is het verschil? Het enige verschil is dat de ene moord door Hollanders onder elkaar gepleegd was en in dit geval Curaçaoënaars die elkaar doden. Wat is er nou zo bijzonder aan?

  Zolang er van staatswege, dus door psychopatische presidenten van landen en staten, georganiseerde moordpartijen, dus oorlogen worden beraamd en daadwerkelijk gevoerd worden door legers van duizenden getrainde moordenaars, met honderdduizenden, vaak onschuldige doden tot gevolg, zegt het een moord mij helemaal nada. Een mensenleven is niet zoveel waard, al willen we graag geloven dat het wél het geval is. De staat geeft het voorbeeld.
  Bovendien zijn mensen op deze wereld gezet om elkaar af te maken. Dát is de mens. Is het ooit anders geweest?

 10. De Facebookpagina van het slachtoffer gezien.

  Weet niet wat langer is: zijn rastahaar of zijn strafblad.

  Duidelijk iemand die van het padje af was, en niet sinds gisteren.

 11. Duidelijk een afrekening in het criminele circuit, daar hoeven we geen tranen om te laten, bijdehandje.

  Of dacht je echt dat het slachtoffer vermoord werd omdat hij aan het collecteren was voor het Rode Kruis of vals heeft gezongen in de kerk?

  Curacao is oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers van Nederland. Het is niet voor niets dat Eindhoven en Dusseldorf vluchten uit Curacao willen gaan weigeren, want de mafia regering op Curacao doet niets om de export van criminaliteit tegen te gaan.

 12. Dader komt ook van Curaçao en werd door ‘rasta’ met een loden pijp geslagen, nadat de dader overeind van de grond kwam liep hij ‘rasta’ achterna en schoot hem met 1 kogel dood en sloeg op de vlucht.

 13. Uit het AD (NL):
  Het slachtoffer sloeg de schutter eerst met een ijzeren staaf, daarna werd hij van dichtbij neergeschoten. Zowel het slachtoffer als de dader zouden afkomstig zijn uit Curaçao. Het slachtoffer is waarschijnlijk de Curacaoënaar Mais Jozef.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4121858/2015/08/15/Man-na-ruzie-op-straat-in-Groningen-doodgeschoten.dhtml

 14. het motie f, zal wel racisme zijn….kan niet anders in NL.

 15. Naomi: LOL. Deze broeder dacht hard te gaan maar kwam de verkeerde swa tegen, that’s all!

 16. Bijdehandje Naomi?

  @ Naomi, maakt niet uit in wat voor kringen je verkeert of in welk land je woont. Neergeschoten is en blijft moord, dus we bedanken je bij deze voor je bijdehante opmerking en beter publiceert de KK dit soort stomme commentaren in de toekomst niet meer.

 17. Is dit nieuws? In kringen van Curacaoenaars in Nederland is dit een natuurlijke dood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *