PBC | Dannawi in kamp Schotte

Dannawi in kamp Schotte

Gassan Dannawi is uit de MAN gestapt en heeft zich gevoegd bij de oppositie. De nummer 5 op de lijst van de blauwe partij kreeg in oktober 439 stemmen.

Gisteren zette hij zijn handtekening onder de lijst van politici die een nieuwe regering willen vormen. Met het vertrek van Dannawi uit de MAN, is het Schotte-kamp nu uitgegroeid tot 12 Statenleden. De nieuwe meerderheid wil een interim-kabinet instellen en indien mogelijk de verkiezingen annuleren.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Dannawi in kamp Schotte

 1. Deze man zei in 2012 dat als hij de MAN zou verlaten dat hij de zetel terug zou geven aan de partij. een leugenaar dus!

 2. Je ziet hem al denken; 13 duizend gulden per maand krijgen voor stilzitten is niet gek, “daar ga ik voor! Is er nog meer wat ik kan krijgen zonder niks te hoeven doen?” Geen verantwoording dragen geen trammelant met anderen, alleen maar geld krijgen.
  Goede doelen? Wat is dat?

 3. Dit Laffe ventje is onder de vleugel van Amparo gekropen-maar is gewoon een grote looser die gebruikt en uitgespuugd zal worden omdat er geen verstand in die bol zit.

 4. Fake Rolex uit Miami dat snap je vast wel. Dannawi stelt niets maar dan ook niets voor, kortom een enorme loser. Past helemaal in het straatje van mavo S.

  Misschien nu eindelijk zaak voor politieke partijen hun subjecten beter te screenen. Het is gewoon 3xnix wat er allemaal op staat. Figuren die al jaren van partij naar partij rennen, puur opportunisme. Walgelijk werkelijk!.

  op 9/6/2014 zei hij nog het volgende, zie link KKC;
  https://www.knipselkrant-curacao.com/dannawi-nieuwe-voorzitter-man/

 5. Vraag me ook af als het gaat over de rest van “blok 12” (pun intended!).

 6. Hij ziet er meer uit als een Rolex mannetje die binnen een resort woont en altijd de airco aan heeft in z’n auto tijden het rijden. Iemand die bang is om vuile handen te krijgen en niet eens weet hoe hij een autoband moet verwisselen.

 7. Wie is deze man? Waar komt meneertje ineens vandaan? Vraag me af of hij ooit tussen de doorsnee YKse wijken komt en ooit met arme mensen gesproken heeft. Meneer ziet eruit als iemand die heel ver van de bevolking staat. Kan me vergissen maar dat straalt hij wel uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *