PBC | Dinsdag IPKO in Den Haag

Interparlementair-Koninkrijksoverleg Ipko

Interparlementair Koninkrijksoverleg Ipko as dinsdag in Den Haag

DEN HAAG – Dinsdag begint het halfjaarlijks overleg voor de parlementen van Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Deze keer in Den Haag.

Dan gaan de politici ook weer praten over de Geschillenregeling. De Caribische delegaties willen de Hoge Raad als geschilleninstituut. Die zou bindende uitspraken moeten doen. Nederland wil dat niet. Den Haag denkt met de Raad van State meer grip te houden op geschillen in het koninkrijk.

Wil je de vergaderingen volgen, dan kan dat via de livestreams op de website van de Eerste en Tweede Kamer.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Dinsdag IPKO in Den Haag

  1. Abraham Mossel

    Puk je hebt helemaal 100% gelijk wat betreft die lafbek van ene Donner, groter schijthuis heb ik in mijn leven niet mee gemaakt, en als hij er een probleem mee heeft dat ik dit over hem zeg, zou ik zeggen ,je weet me te vinden asgier.

  2. Wat doet de dos Santos k*ntlikker Wilsoe bij dit overleg?

    Hoe kun je deze ordinaire luie vetzak afvaardigen naar een internationaal overleg terwijl hij moordverdachte is?

  3. Wedden dat het de Raad van State wordt. Ik snap niet dat de eilanden daar tegen zijn. Als er een minister met slappe knieën is geweest dan was dat Donner wel. In de periode na 10-10 was hij verantwoordelijk voor het doorgaan van het kabinet Schotte. Hij wist van de falende screenings , maar keek de andere kant op. Typisch Christen Democratie uit die dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *