PBC | Disney Fantasy Cruise naar Curaçao en Aruba

Disney Fantasy Cruise naar Curaçao en Aruba

Disney Fantasy Cruise naar Curaçao en Aruba

MIAMI – De Disney Fantasy Cruise komt ook volgend jaar naar Curaçao en Aruba. Maar het is voor het eerst dat het schip vertrekt vanaf Port Canaveral voor langere trips.

De eerste is op 17 juni en bezoekt naast Aruba onder andere ook Barbados en Martinique. 11 dagen later komt-ie nog een keer op Aruba, maar vaart dan via Curaçao en St. Kitts naar Castaway Gay, het privé-eiland van Disney in de Bahamas.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Disney Fantasy Cruise naar Curaçao en Aruba

  1. Luchthappertje

    volgens de middenstand is het vertrek van Pullmantur geen echt groot verlies, veel Duitsers aan boord die weinig geld in het laatje brachten.

  2. Mark, helemaal mee eens. Leuk dat Disney slechts één keer naar Curaçao komt. Dit is nog geen reden tot grote vreugde. Het wegvallen van de Pullmantur die elke week kwam overschaduwd dit nieuws.

  3. Met deze boot is op Curacao – in tegenstelling tot bij Pullmantur – alleen afstap maar geen opstap mogelijk, dus als we meewillen moeten we ervoor naar Fort Lauderdale vliegen.

    Waar Pullmantur all inclusive was, betaal je bij Disney nog eens 60 dollar per dag per persoon extra voor de all inclusive drank optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *