PBC | Drie voetgangers aangereden

Hit & Run na aanrijding fietser

Drie voetgangers aangereden

BOCA SAMI – Drie voetgangers zijn gisteravond rond 9 uur aangereden door een automobilist. Dat gebeurde op de kaya Ma Pieternella, de weg tussen Boca Sami en Jan Doret.

Door hoge snelheid vloog een automobilist uit de bocht en schepte de drie wandelaars. Die zijn met spoed opgenomen in het Sehos.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Drie voetgangers aangereden

 1. Als de dader voor rechter Irma Lips moet verschijnen krijgt hij waarschijnlijk een beloning.

  Irma Lips deed een soortgelijk geval met 3 DODELIJKE slachtoffers immers af met een idiote straf van enkele maandjes cel, die waarschijnlijk (Brian Mariano) niet eens uit gezeten hoeft te worden.

 2. Deze jongeren zijn de reflectie van de normloze Curacaosche maatschappij . Zij komen uit normloz achterstandswijken waar men het wooord gods” ga en vermenigvuldigt u” al te letterlijk opvat. Zij zien dat een normloze regering vervangen wordt door een regering die een normloze tante , de hand boven het hoofd blijft houden en “redeneren” daarom onbewust en onder de gegeven omstandigheden feitelijk niet geheel onlogisch : na ons de zondvloed.

 3. Opvoeding ?

  Dat is nu net het probleem op Curacao, kinderen krijgen geen opvoeding en dat is de reden dat we met al deze misbaksels zitten.
  Niemand, maar dan ook werkelijk niemand durft het beestje een naam te geven. Men praat over armoede, men praat over gebrek aan scholing, men praat over van alles en nog wat, maar niemand praat over de tienermoeders, de gebroken gezinnen, de criminelen die kinderen uitpoepen alsof het konijnen zijn en het totaal gebrek aan normen en waarden.
  Zolang de samenleving niemand durft aan te spreken op zijn of haar gedrag zal er niets verbeteren.
  Maar ja, dat mag je niet zeggen op Curacao.

 4. Zomaareenmening

  Het is sinds jaar en dag algemeen geaccepteerd dat de wegen tussen Boca Sami en Jan Doret door jongeren met auto’s, motoren en quads gebruikt worden als als racebaan. Zeker in de vroege avonduren zijn er personen die met hun motoren en quads halsbrekende toeren uithalen zonder ook maar enig moment rekening te houden met andere weggebruikers. Ook blijkt de weg naar Bullebaai gezien te worden als een “legale” racebaan waar de motoren en zelfs auto’s snelheden
  berijken waar menige professionele coureur jaloers op zou zijn.
  De wijken worden geterroriseerd door dit soort jongeren die geen enkel besef van ” samenleving” hebben omdat ze stoer moeten wezen.
  Het laatste jaar alleen al hebben er diverse ongelukken (sommige met dodelijke afloop) plaatsgevonden die niet te wijten zijn aan “ongelukjes” maar duidelijk door onbezonnen gedrag er hoge snelheden.
  Wanneer worden deze jongeren ter verantwoording geroepen?? Of hoort dit allemaal bij de opvoeding??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *