PBC | Drugsvliegtuig moet verbeurd verklaard worden

Justitie vermoedt dat dit vliegtuig vaker gebruikt is voor drugstransporten

Het vliegtuig dat in oktober door Justitie in beslag is genomen vanwege drugs moet verbeurd verklaard worden. Dat heeft het Openbaar Ministerie aan de rechter gevraagd.

Gisteren stonden de twee Turkse verdachten en een Curaçaoënaar terecht. Zij moeten als het aan het OM ligt voor 5 tot 6 jaar de bak in. Het drietal werd op luchthaven Hato opgepakt bij een transport van 289 kilo cocaïne. Ook werd een wapen in beslag genomen. Justitie vermoedt dat dit vliegtuig vaker gebruikt is voor drugstransporten.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Drugsvliegtuig moet verbeurd verklaard worden

  1. Gerritje vliegt graag de hele wereld rond en met dit vliegtuig moet er wel heel vaak gestopt worden om te tanken.

  2. Abrham Mossel

    @ Roadrunner, dat lijkt mij niet z’n goed idee, aan gezien er dan helemaal geen regerings minister meer op het eiland te vinden is. En al helemaal niet als Gerrit de Raaf met zijn maffia MFK/KFO de macht heeft, Gerrit staat dan alleen aan de grond op Curcrim om BIJ te tanken. Verkopen en het geld besteden aan voedings pakketen en verdelen onder die scholen waar nu de kindertje alleen maar aan hun lege buikje denken, en daardoor niet kunnen leren, heb je mij gehoord Gerrit de Raaf & co!, niks geen vliegtuig voor jouw alleen!!!.

  3. Roadrunner

    Kan het vliegtuig het regeringsvliegtuig worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *