PBC | Eric Wederfoort krijgt lintje

Eric Wederfoort

Eric Wederfoort kwordt Ridder in de Orde van Oranje Nasau

WILLEMSTAD – Voormalig duikschoolhouder Eric Wederfoort krijgt een lintje. Hij wordt Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In het Caribisch deel van het Koninkrijk, op Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba hebben 33 personen een Koninklijke onderscheiding ontvangen.

Op Curaçao is aan 18 personen een Koninklijke onderscheiding toegekend, op Aruba aan 5 personen, op Bonaire aan 4 personen, op Sint Maarten aan 4 personen en op Sint Eustatius aan 2 personen.

Curaçao

Bij Koninklijk Besluit is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, bij bevordering: A.W. Owers. Tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: C.B.G. van Aanholt, J.G. Colina, componist, R.D.B. Nandwani. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.M. Hanze, R.C. Hato, mevrouw Y.A. Isidora-Gumbs, drs. M.M. Jansen-Liberia, mevrouw E.E. Leonard Bryan, T.A. Martina, D.E. Mourillon, M.E. Ricardo, mevrouw R.I.C. Samson, E.B. Wederfoort, voormalig duikschoolhouder, R.F.M. Wijngaarde, A.J. de Wit en mevrouw mr. K. van Zwieten.

Bonaire

Bij Koninklijk Besluit is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: E.U. Anthonij. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw T.G. Piar-Martilio en mevrouw J.F. Silié-Coffi.

Aruba

Bij Koninklijk Besluit zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.N. Dijkhoff, D.G. Figaroa, mevrouw M.A. Maduro-Tromp, J.P. Ras en N.F. Sprok.

Sint Maarten

Bij Koninklijk Besluit zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: E.L. Brissett, dr. P.J. Offringa. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw S.A. Alphonso en mevrouw V.M. Benjamin-Oliver.

Sint Eustatius

Bij Koninklijk Besluit zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw O.A. Berkel-Morris en C.E.G. van Putten.

Bijlagen:
Bewaar het bestand <code>lintjeskrant-2016.pdf</code>Lintjesregen 2016 [ ] 2716 Kb

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Eric Wederfoort krijgt lintje

 1. Mooi, maar waarom draagt hij op de foto een duikboei onder zijn shirt?

 2. Mensen foe echt wat voor de samenleving hebben betekent is Herman en zijn vrouw en dochter Natasha.
  Shame dat zij nooit zijn voorhedragen.
  De reat is net als in Ned pure vriendjespolitiek. Schande allemaal.

 3. Coreli Stegink

  WOOOW is zeer leuk en terecht , een prachtige man met zijn dochter Yolanda? die het leven voor een ieder leuk en goed “staalstonden” maakt grote indruk !
  Met dit soort mensen had ik graag geinvesteerd , in jaren heb ik de omgeving de
  ambiance en mogelijkheden bekeken maar ja ik mag er niet zijn als geen NL,r

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *