PBC | Floris Suite Hotel in top 10 van meest sexy adult only resorts

Floris Suite Hotel in top 10 van meest sexy adult only resorts

Floris Suite Hotel in top 10 van meest sexy adult only resorts

WILLEMSTAD – Floris Suite Hotel behoort tot één van de beste adult only resorts ter wereld. The Richest, een website met tips voor een luxe levensstijl, heeft Floris Suite Hotel verkozen tot de nummer 9 van meest sexy resorts ter wereld.

Bepalende factoren zijn de LHBT-vriendelijkheid, vele faciliteiten en intieme sfeer van het hotel.

Floris Suite Hotel garandeert als enige hotel op Curaçao uitsluitend toegang voor volwassen tot alle faciliteiten. Hierover vertelt de website: “Het hotel biedt verschillende faciliteiten zoals restaurants, bars en lounges. Voorbeelden hiervan zijn Moomba Beach Club, The Water Club Spa en Restaurant Sjalotte.

Elke vrijdag avond organiseert het hotel Rainbow Lounge die ook goed bezocht wordt door de lokale bevolking. Volgens The Richest is Floris Suite Hotel “echt geschikt voor gasten die op zoek zijn naar plezier in het paradijs.” Gasten ouder dan achttien jaar kunnen in en om het hotel in alle rust van hun vakantie genieten zonder overlast te ondervinden van kinderen.

Naast de faciliteiten zorgt het LHBT- vriendelijkheidsgehalte van het hotel ook voor een sexy uitstraling volgens The Richest. “De combinatie van Nederlandse koloniale architectuur met authentieke Caribische cultuur biedt de gasten van het Floris Suite Hotel een sfeervolle vakantie in intieme boutique hotel.” LHBT staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender. Het Floris Suite Hotel is de organisator van de jaarlijkse Curacao Pride die zeer goed bezocht wordt door zowel lokale als internationale gasten.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Floris Suite Hotel in top 10 van meest sexy adult only resorts

  1. Kan er een link bij, want het artikel met de uitverkiezing is niet te vinden en aangezien zelf****** bij dit hotel hoog op de agenda staat, is het toch wel handig als dit geverifieerd kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *