PBC | Francesco Corallo kocht zich in bij MFK

Corallo-Schotte

Francesco Corallo kocht zich in bij MFK

WILLEMSTAD – Maffiabaas Francesco Corallo heeft zich voor ruim 200 duizend dollar ingekocht bij de MFK van Gerrit Schotte.

Dat werd duidelijk tijdens de regiezitting in de zaak Babel, afgelopen vrijdag. Corallo wilde op die manier invloed krijgen op Curaçao.

Het geld werd via vervalste facturen betaald aan het bedrijf Vanddis, waar de vrouw van Schotte directeur is. De inhoudelijke behandeling van deze zaak is vrijdag bepaald op 9 september.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Francesco Corallo kocht zich in bij MFK

 1. Ik mis een Stanley Betrian die het enige goede deed: Stella van Rijn een stevige trap onder haar achterste geven en op straat zetten.

  Jammer dat Ramsay Soemanta toen nergens te bekennen was om het vast te leggen.

 2. Alfons Grim

  MFK (Mafia Familie Korsow) ? ? ?
  ik dacht dat MFK stond voor M A F K E Z E N

 3. Snap niet dat het mantelpak Stella van Rijn nog als zwaar overbetaalde secretaris garnaal kan aanblijven terwijl ze lid is van deze mafia partij.

 4. Waar ik met mijn pet niet bij kan is dat bekende en niet bekende intelectuelen zich achter het MFK (Mafia Familie Korsow) karretje scharen, zoals directueren advokaten etc. wilden ze soms meeliften om ook hun zakken gevuld te krijgen. Net als die nieuwe partij gelijd door een veroordeelde en weer wordt het volk door dit tuig belazerd.

 5. Kunnen Hendrik Schotte, Ramsay Soemanta en Stella van Rijn hier eens op reageren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *