PBC | Frank Brouwer nieuwe adviseur van KPC

brouwer

Frank Brouwer nieuwe adviseur van KPC

WILLEMSTAD – Frank Brouwer is de nieuwe topman, die het management van het Curaçaose politiekorps gaat bijstaan in het organiseren van de strijd tegen zware criminaliteit.

Daarin laat het korps nogal wat steken vallen. Zo is er veel kritiek op het functioneren van de meldkamer en het managen van crime scenes door politieagenten. Brouwer heeft al eens eerder reorganisatietrajecten begeleid bij de politie in Nederland. Zijn komst is op voorspraak van minister van Justitie Nelson Navarro en korpschef Mauricio Sambo.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Frank Brouwer nieuwe adviseur van KPC

  1. stanley Held

    Mooie deal. Wat gaat het kosten? Wij hebben echt expertise, op dit klein eilandje. Dat weet u Minister. Alleen is het vertrouwen zoek. Uw korpschef is er pas. Ook zijn benoeming zal wel politiek getint zijn. Toen ik daar als agent werkde, herinnering ik mij, johan Oldenboom. Die zei Minsters gaan en komen”. Blijkbaar gaat het de laatste tiental jaren niet op. Kijk goed. Ligt niet aan uw personeel. Ligt aan het beleid van de regeringen. Willems, THUIS ANTONIUS THUIS WERLEMAN THUIS.. Kom op wie nemen juliie in de maling. Denk goed na uw Korps zal uw plan dwarsbomen. Het korps is goed. U moet een keer het korps echt autonoom laten. Zonder jullie politieke ambities. Is uw eiland. Hier kunnen ze het niet oplossen. Daar heeft u alles. Weet u wordt zo boos op u. U blazoen opvijzelen. Tonnen gaat het u kosten. Jammer. Ken het Systeem. U gaat de geschiedenis in als alweer. U heeft nu de kans. Alles had opgelost kunnen zijn. Ligt aan jullie. Als jullie telkens een Korpschef naar huis sturen kaunnen jullie nooit een stabiliteit hebben. Een korpschef moet onafhankelijk zijn van jullie. Ne de oeriode Oldenboom, Thomas, en willems, hebben jullie letterlijk en figuurlijk het Korps naar de hel gestuurd. Als u politiek loskoppeld van uw beleid, gaat u de geschiedenis in. Voorkom problemen. Doe uw best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *