PBC | Georganiseerde criminaliteit aanpakken met Amerika

Nadere samenwerking voor criminaliteitsbestrijding nodig’ | Persbureau Curacao

Nadere samenwerking voor criminaliteitsbestrijding nodig’ | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Amerika gaan intensiever samenwerken in de strijd tegen georganiseerde misdaad. In juni ondertekenen zij daarvoor een protocol in Amsterdam.

Dat meldt minister van Justitie, Nelson Navarro. De drie landen willen beter en nog meer gebruik maken van de expertise die er in Amerika is op het gebied van drugsbestrijding, mensen- en wapenhandel en witwassen van geld. Hoe de samenwerking gestalte krijgt is nog niet gemeld.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Georganiseerde criminaliteit aanpakken met Amerika

 1. Trouwens, deze sukkel van een ikweetnietwat heeft zich door de Chinese fabrikanten laten oplichten! Wat een lul! Justitie heeft n.l. niet het met de Chinezen afgesproken merk camera ontvangen, maar heeft zich laten opzadelen met een goedkoper maar minder goed chinees merk. Logisch, die Chinezen nemen echt niemand, maar dan ook niet 1 paljas van deze regering PS, Pais,PNP, PAR serieus. Ik snap echt niet dat deze mensen ‘denken’ dat ze serieus worden genomen. Navarro, je eigen ex-kolonisator neemt jullie niet serieus, zelfs ik die niet echt veel voorstel neem jullie niet serieus, ik heb geen millimeter respect voor jullie. Venezuela heeft geen respect voor deze nullen, iedereen lacht deze sukkels van een ministers uit. Anyhow.. Ik geloof dat er een flink bedrag op één of ander Chinese bank voor Navarro klaarligt. Ik zou hem maar heel goed in de gaten houden, want ik, a-politiek dat ik ben, geloof er geen snars van dat de Chinezen Curaçao bewust een palu hebben geslagen. Ik moet toch zo lachen om deze govierno. 😆

 2. Daar hebben ze zelf enorme problemen met hun criminelen.
  Zelfs hun rechtsysteem is zooo corrupt meneer de minister.
  Rechter, politie, politici en ga zo maar door. Het is een pot nat.

  Er zijn betere landen. Niet doennnn.

 3. Abraham Mossel

  Wat zou u er van denken heer Navarro om eens hier je eigen straatje schoon te gaan vegen van curacrimieneeltjes. Te beginnen bij/in de staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *