PBC | Gesjoemel bij FWNK

Wega di Number Korsouw

stichting Fundashon Wega di Number

WILLEMSTAD – Chaos bij de stichting Fundashon Wega di Number. Volgens een uitgebracht rapport van overheidsaccountant SOAB wordt er gesjoemeld bij de loterijorganisator en is de administratie een puinhoop.

Het rapport spreekt van een jaarlijkse verliezen tot bijna 1 miljoen gulden in 2013. Soab verwacht dat de stichting binnenkort niet meer kan voldoen aan zijn betalingsverplichtingen. nauwelijks geld heeft om te overleven. Checks werden in het wilde weg ondertekent, bonnetjes voor uitgaven ontbreken. Het rapport van Soab gaat nu mogelijk naar het OM voor onderzoek naar strafbare feiten.

Bron: Persbureau Curaçao

Een Reactie op “PBC | Gesjoemel bij FWNK

  1. Persoonlijk heb ik het idee dat het veel simpeler zou zijn om op Curacao een lijst(je) te hebben met instanties / stichtingen en dergelijke waar het wel klopt en waar niemand met zijn fikken in de kassa zit. We zijn dan veel sneller klaar.

    Pabien, we gaan voor de zeshondervierentachtigduizenste keer weer bewijzen dat we niet met geld van derden om kunnen gaan, en dat we de verantwoordelijke vrijheid die daar mee samen moet gaan niet aan kunnen.

    Nos mes por over de ruggen van hen die we bestelen is zolangzamerhand wel het credo in alle gelederen en op alle niveau`s. Bij ieder onderzoek komt er altijd en overal een ongelofelijke partij rotzooi boven water, welke al jaren door hen die er van profiteren instand word gehouden. Bah.
    Je eigen volk bestelen is hier zo ongeveer de nationale sport, als het een olympisch event was dan scoorden we hoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *