PBC | Godett: protesteer tegen benzineprijs met je autolichten

Anthony Godett

Anthony Godett

WILLEMSTAD – Ben je het niet eens met de verhoging van de benzineprijs? Doe dan je licht aan als je in de auto stapt. Die oproep doet politicus Anthony Godett.

De actie van automobilisten moet wat hem betreft tot vanmiddag 12 uur duren. De leider van Frente Obrero is boos, omdat de prijs voor benzine in twee maanden tijd met 35 cent per liter is gestegen. Volgens hem tast die prijsverhoging de koopkracht van het gewone volk aan.

Bron: Persbureau Curacao

23 Reacties op “PBC | Godett: protesteer tegen benzineprijs met je autolichten

 1. Zit G.de R. in die tijd dan niet in de bak ??

 2. JM EUSTATIA

  @ Abraham Mossel Het moge duidelijk zijn dat de analfabeet Godett geld en de opdracht heeft gekregen van de Familie Gerrit de Raaf ( MFK/REFORMA om minimaal één zetel te halen bij de volgende verkiezingen, dat zal niet moeilijk zijn daar er aangezien genoeg kiezers van PS hun oude baas FOL delekwent Godett weer op zoeken voor een flesje rum en een schouderklopje, ze hebben alleen niet door dat ze op de Rat Gerrit de Raaf stemmen.
  PRECIES !!!!!!!! DAT IS WAT GAAT GEBEUREN !

 3. Abraham Mossel

  Het moge duidelijk zijn dat de analfabeet Godett geld en de opdracht heeft gekregen van de Familie Gerrit de Raaf ( MFK/REFORMA om minimaal één zetel te halen bij de volgende verkiezingen, dat zal niet moeilijk zijn daar er aangezien genoeg kiezers van PS hun oude baas FOL delekwent Godett weer op zoeken voor een flesje rum en een schouderklopje, ze hebben alleen niet door dat ze op de Rat Gerrit de Raaf stemmen.

 4. JM Eustatia

  @ van Aller&John de Vries………Er is gebrek aan geld dus gaan de belastingen omhoog. Ongetwijfeld zullen de Staten de verhoging van de benzineprijs hebben goedgekeurd. U kunt verdere verhoging van indirecte belastingen tegemoet zien. Eigen bijdragen voor de gezondheidszorg en misschien wel een solidariteitstaks. Er zijn veel verrassingen in petto………………… REKEN MAAR VAN JA: De voor een deel niet werkende ambtenaren en de vele ambtenaren die vanwege totaal gebrek aan enige kunde niet weten wat ze op het werk moeten doen en dus niet kúnnen werken, zijn niet bereid ook maar één cent in te leveren. Minister van de Horst presenteert het feit dat hij de ambtenaren zo ver heeft gekregen dat zij per 1 september deel zullen gaan uitmaken van het BVZ als een succes, maar geeft niet ( althans niet voldoende ) aan dat de ambtenaren NIETS hebben ingeleverd en dat zijn overwinning op zijn best een pyrrusoverwinnig is. De werknemers van Aqualectra behoren samen met de werknemers van menig andere zg Overheids”bedrijven” tot de hoogst betaalde werknemers van Curacao . Je hoort de Aqualectrawerknemers niet meer klagen , dus er zal naar alle waarschijnlijkheid in alle stilte ingegaan zijn op al hun bizarre eisen voor een nóg hoger salaris. Geen krant op Curacao die aan dit soort anomalien enige aandacht schenkt , maar wel volop aandacht op het geleuter van Godett die op sluwe wijze zijn weg aan het voorbereiden is naar die ene zetel die hem de wipfunctie zal verschaffen om naar eigen goed dunken straks met het zij Satan dan wel met Beelzebub een coalitie te vormen.
  Wie zal het gelag betalen ? Drie maal raden!
  Iedereen weet het , maar niemand durft het keihard en openlijk te zeggen: we zitten in een achtbaan die onafwendbaar richting de afgrond dendert.

 5. Joep Meloen

  Herbie,

  Wil je echt het antwoord nog horen of denk je dat je het zelf wel kunt bedenken ?
  Ik ga het antwoord niet geven, maar vraag jezelf eens navolgende af: ‘waarom is het toch dat globaal 99 % van alle (zogenaamde politici) op Curacao een zweem van corruptie om zich heen hebben ?’
  Velen zijn al gepakt, velen hebben ook al gezeten en velen zijn na, het een eerste maal gepakt zijn, vervolgens vrolijk doorgegaan met hun louche praktijken.
  Vraag je daarna eens af waarom zovele andere YDK zo trots en zo blij zijn met hun politieke benoemingen. Dat ze niet hoeven te werken, maar wel hoge salarissen ontvangen.
  Vraag je daarna eens af hoe het toch mogelijk is dat die figuren totaal niets geven om de personen in onze samenleving die werkelijk helemaal niets hebben ?
  Zou het misschien te maken kunnen hebben met een stuk mentaliteit ? Is het cultuur ? Of is het gewoon puur egoïsme en opportunisme ?
  Denk je nu echt dat Godett terug wil in het parlement of als minister omdat hij het zo goed voor heeft met ons eiland ? Als je dat denkt dan ben je nog verder heen als ik al dacht.
  Wellicht is jouw opmerking ook de verklaring waarom zovelen toch weer stemmen op corrupte politici. Ze hebben hun straf uitgezeten en daarna zijn ze weer zo schoon als wat, mogen ze weer van voren af aan beginnen.
  Ik ben meer van het type dat van mening is dat je, na eenmaal gepakt te zijn, niet meer thuis hoort in een publieke functie. Je hebt aangetoond niet over het karakter en de discipline te beschikken om met publieke middelen om te gaan. Dat maakt je ongeschikt om je nog een kans te geven.
  Maar goed, de vraag is dus hoe het komt dat zo’n groot aantal alleen in de politiek zit om er zelf beter van te worden en dus niet om zich in te zetten voor de gemeenschap.

 6. Ik zou nog maar eens een boekje natuurkunde nalezen als ik jou was Ed.

 7. Dat vraag ik me ook af ….ook een cultuuraspect misschien?

 8. Herbie, als ik in de burgermaatschappij het strafblad had van Godett, zou ik nog niet als vakkenvuller bij Mangusa aan de bak komen.

  Zakkenvuller Godett en jij menen wel dat je met een jaar gevangenis op je CV wegens corruptie een voorbeeldrol als leider van een politieke partij kunt vervullen?

  Dat staat nog los van het feit dat Anthony (‘Constantia free at least! Free at least!’) Godett zo oerdom is dat hij iedere dag weer op zoek gaat naar het kaboutertje in zijn koelkast dat daarin het licht aan en uit doet.

 9. De reacties op dit artikel lezend, vraag ik mij af of de IQ hier niet gelijk is gesteld. Weer wordt de persoon aangevallen i.p.v. de stelling in het artikel. Ook lees ik dat men niet erg vergevend is. Ik vraag me af hoe diegene die maar niet kan vergeten dat de heer Godett de fout in is gegaan, zou reageren als hij de fout ingegaan is en daarvoor bestraft is en men dit later maar in hun gezicht blijft smeren.
  De meeste reacties lezend, kan ik er niets meer uithalen dat de persoon die de reactie heeft geschreven, een zeer onzekere persoon is en dit afschermt door anderen op hun fouten te blijven wijzen.
  Waarom kunnen wij, de echte YDK, niet elkander echt vinden, niet op feesten, en dan samen zorgen voor een beter Curaçao?
  De uitdaging staat open, ben benieuwd.

 10. Joep Meloen

  Mogen we ook tegen corruptie protesteren ? Dan gaan mijn koplampen voorlopig niet meer uit !
  Toch wel lachen dat iemand, die zoveel geld heeft gestolen, zo begaan is met de gewone man (ahum).
  Je blijft inderdaad lachen op deze klip.
  Ellende is alleen dat er weer busladingen in zijn loze praatjes trappen.

 11. kijk goed naar de foto.
  de man heeft een verlopen hoofd.
  of door drank of door drugs.
  hoe dan ook hij deugd niet.

 12. Weer zo iemand die geen benul heeft hoe autoverlichting werkt. Tijdens het rijden wordt de accu opgeladen, dus hoezo kost dat extra geld ?

 13. @”Protesteren met autolichten lijkt ons niet de oplossing. Kost u extra geld (accu loopt eerder leeg) en of het een positief effect heeft (prijsdaling) is de vraag.”
  Tijdens het rijden loopt de accu vanwege gebruik van de lichten niet leeg en niet reageren heeft zowiezo geen effect. Reacties verwachten van de verantwoordelijke Minister of het Statenlid lijkt mij ook een utopie…..
  Dit advies houdt kort gezegd geen steek …

 14. Renée van Aller

  Protesteren met autolichten lijkt ons niet de oplossing. Kost u extra geld (accu loopt eerder leeg) en of het een positief effect heeft (prijsdaling) is de vraag. Er is gebrek aan geld dus gaan de belastingen omhoog. Ongetwijfeld zullen de Staten de verhoging van de benzineprijs hebben goedgekeurd. U kunt verdere verhoging van indirecte belastingen tegemoet zien. Eigen bijdragen voor de gezondheidszorg en misschien wel een solidariteitstaks. Er zijn veel verrassingen in petto. Wendt u tot de verantwoordelijke ministers en uw Statenleden. Renée van Aller&John de Vries

 15. Deze man heeft en IQ zo groot als zijn schoenmaat. Kun je nagaan wat voor politici het land besturen, lees naar de kl..ten helpen.

 16. Ja goed idee, maar dan geen groot licht als het kan.

 17. Wie het ook mag zijn…de man heeft wel een punt !!

 18. Abraham Mossel

  Toppie.

 19. Stanley, Godett heeft een jaar gevangen gezeten wegens corruptie dus hij heeft vooral veel voor zichzelf gedaan.

  Laten we ook de autolichten aandoen in protest tegen het vele wachtgeld dat Anthony en zijn zus Myrna ons gekost hebben. Ik las ergens dat Myrna zelfs nog steeds op de payroll van Selikor staat terwijl ze al jaren thuis onder de boom zit.

 20. Hij heeft wel aandacht nodig, want voor welk programma staat zijn partij? Hij heeft ook altijd wat terug willen hebben voor “alles wat hij voor de mensen deed”. Zo zei hij dat Bandabou voor hem wel afgedaan was, daar ging hij niets meer voor doen want ze hadden niet op hem gestemd. Zo een soort politicus daar hebben we er hier veel te veel van, veel geschreeuw en geblèr , maar resultaten nada niets nakkes. Nog verder terug naar de middeleeuwen, daar staat hij voor, deze veroordeelde loopjongen van Monte en Salas.

 21. hij heeft geen aandacht nodig hij is een die heel veel heeft gedaan voor de kleine mannen of mensen op curacao en een verkeer beslissing om met par te gaan zitten moet hij altijd gestraft worden, maar wel voor iemand die alle fraude en belasting onduiken en geld witwasse of met maffia omgaan dan is wel goed

 22. Tja, wat kunnen we nog meer aan dom populistisch geleuter produceren bij de FOL? Hoe krijg ik de aandacht?

 23. laten we dit elke avond doen vanaf 6.30 pm tot volgende dag 6.30 am wordt het meteen een stuk veiliger auto rijden op Curaçao.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *