PBC | Goisco verkoopt ook verlopen data versproducten

Eigenaar Joël Goisco spant nu een kortgeding aan tegen de controledienst van het ministerie van Economische Zaken | Persbureau Curacao

Na verschillende andere supermarkten zijn ook bij grootgrutter Goisco verlopen producten in de verkoop gevonden. Een enorme hoeveelheid zelfs.

Tijdens de controle, vrijdagavond, werd de pers van het terrein geweerd. Eigenaar Joël Goisco spant nu een kortgeding aan tegen de controledienst van het ministerie van Economische Zaken. Hij vindt de manier waarop gecontroleerd wordt, niet kunnen.

Zaterdag werd ook Bon Bini en Albert Heyn gecontroleerd. Bij de supers van van Den Tweel werd geen enkel product over datum aangetroffen.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | Goisco verkoopt ook verlopen data versproducten

 1. Beste redactie,
  het is mij nu ook duidelijk, nog bedankt voor het onderzoekje naar het hoe en het waarom van het mysterie dat gezien de hernieuwde klaarheid ervan geen mysterie meer is. 🙂

 2. redactie curacao

  Beste Mano,

  Je had gelijk, het stuk is even onder review gehouden, en inmiddels -aangepast op verzoek van de auteur- teruggeplaatst. Zie naschrift. Dank voor de tip, een vergissing ter redactie het stuk niet direct na de aanpassing terug te plaatsen. Inmiddels staat deze weer op https://www.knipselkrant-curacao.com/dolfijnfm-goisco-verlopen-producten-nog-wel-vijf-jaar-te-eten/

  Hopende een ieder zo goed en duidelijk mogelijk te hebben geïnformeerd,
  De KKC redactie

 3. redactie curacao

  Beste Mano,

  Dank voor de tip, geen idee wat er is gebeurd, soms weet even de ene vrijwilliger niet wat de andere doete (de slaapritmes verschillen) maar we gaan het even uitzoeken. Stay tuned.

  Met vriendelijk egroeten,
  De KKC-redactie

 4. @LaStiwz,
  nog bedankt voor de genomen moeite, maar toch jammer dat de reacties niet meer te achterhalen zijn.
  Ik ben toch wel van mening dat Redactie het e.e.a. mag uitleggen, al is het maar voor de 23 geplaatste, maar nu helaas verloren gegane reacties. 🙂

 5. Hier de tekst:
  “Goisco verkoopt geen verlopen producten. Dat zegt eigenaar Joël Gois. Hij reageert hiermee op de enorme hoeveelheden versproducten over datum, die de economische controle dienst in zijn winkel vond.

  Volgens de supermarkteigenaar kunnen die producten 5 jaar na datum best nog wel geconsumeerd worden. Dat doen zijn honden ook en die kwispelen vrolijk rond, aldus Gois.

  Bij de controles afgelopen week, werd alleen bij Albert Heyn geen enkel verlopen product gevonden.”

  Hier de link:
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mAbb1w5nrWQJ:www.knipselkrant-curacao.com/dolfijnfm-gois-verlopen-producten-nog-wel-5-jaar-te-eten/+&cd=1&hl=nl&ct=clnk

  Reacties kan ik niet terughalen.

 6. Als het aan mij ligt mag mr Gois nooit meer etenswaren verkopen.
  Als hij er zo over denkt dan komt het nooit meer goed daar.
  Zijn hele beleid kwa first in first out wordt daar niet nageleeft.

  Het ergste vindt ik dat hij alle verlopen producten uit de winkel laat halen ,en daarna gewoon weer bewust terug laat zetten in de winkel. 1 grote schande.

  Hij moet flink beboet worden en bij de volgende overtreding de tent laten sluiten.
  Maar een goed beleid kan dit allemaal voorkomen.Er is een hoop werk te doen daar .

 7. Beste redactie,
  tot mijn verbazing is het artikel van DolfijnFM “Gois: ‘Verlopen producten nog wel 5 jaar te eten’ ” spoorloos van KKC verdwenen. Zat net nog wat reacties te lezen, het waren er denk ik een stuk of 24, toen het artikel, het gehele artikel, op mysterieuze wijze zoek raakte, ook uit de lijst meest recente berichten…. . Ligt het aan mijn pc of hebt u er misschien toch een verklaring voor?

 8. joel gois bo nanischi ta core ora bo kita bo dede ta abo cu ta menasa
  bo trahadornan I hasi tur cos inkorecto ta sali papia tur cos den gois su contra.
  suplica na bo familia no laga joel ser boso publiek relation mas e ta
  perhodica boso.te ahinda no ta laat si boso lage hasi boso danjo ta
  boso tur ta mescos cu ne.

 9. caribbeancynic

  Ik begreep van Joel Gois dat Goisco prima hondenvoedsel verkoopt. Zijn honden blijven er gezond bij. Eigenlijk is Goisco een dierenwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *