PBC | Grenzen Venezuela voorlopig dicht

Smokkel en sancties struikelblok tot na verkiezingen in april

Den Haag houdt er rekening mee dat de blokkade van Curaçao, Aruba en Bonaire door Venezuela in elk geval gaat duren tot de presidentverkiezingen in april.

Dat komt niet alleen door de vermeende smokkel, maar ook omdat de Europese Unie sancties tegen een aantal hooggeplaatste personen in Venezuela heeft afgekondigd.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Grenzen Venezuela voorlopig dicht

  1. Abraham Mossel

    En hier op Curacrim is de oppositie alleen maar aan het paniek zaaien, fruit kan je op de hele wereld kopen en zelf een beetje fruit gaan telen Zou ook niet slecht zijn, 20% werkelozen jongeren aan het werk zetten in de landbouw in plaats onder de boom en bij de toko hangen met een joint en zo stond als een garnaal de hele dag. Trouwens als ik zo hoor en lees gaat het alleen maar over Fruit, vuurwapens en illigalen wat er word geinporteerd van Venu, en laten ze roestbak ook maar meteen sluiten, olie en benziene kunnen we over de hele wereld kopen, het zou anders zijn als we hier net zoals in Cuba een liter benzienen konden kopen voor 0,10 cent. Ik vind dat de Proffessor gewoon het laserus kan krijgen met ze dreigingen. Gerrit de Raaf spint er garen mee.

  2. Grenzen Venezuela ABC eilanden ook dicht houden tegen bootvluchtelingen anders verhongeren we met z’n allen hier op Curacao.minder drugs en wapens op de eilanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *