PBC | Hato zit aan z’n tax

Hato zit aan z’n tax | Foto Persbureau Curacao

Hato zit aan z’n tax | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Luchthaven Hato snakt naar lucht. Er kunnen niet nog meer passagiers bij.

Dit jaar groeit dat aantal door tot 1,7 miljoen, vijf procent meer dan vorig jaar. De komende drie jaar steekt CAP, de beheerder van de luchthaven 25 miljoen dollar in de uitbreiding van het terminalgebouw.

De aankomsthalt wordt dan verhuisd naar het gebouw van de oude luchthaven.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Hato zit aan z’n tax

  1. Snapt nu echt niemand op dit eiland, dat dit bericht van CAP een indirecte melding is dat de airporttax stiekem flink verhoogd zal gaan worden. Wat verdient, sorry, krijgt de top trouwens??

  2. Airport tax is inderdaad idioot hoog, ik vermoed dan ook dat er bij CAP even idiote salarissen worden betaald en de berichten over het uitgavenpatroon van Adriaens (tja, FOL…) duiden daar ook op.

    Verder vreemd dat de airport zo snel na de bouw al uitbreiding behoeft, onnodige kosten.

    Van de andere kant mogen we trots zijn op onze mooie airport waarvan het beeld helaas verpest werd door de bouwval van de oude airport. Goed dat daarin nu verandering komt.

  3. De Aiport tax moet omlaag-dit is een schandalig hoge “boete” die de mensen krijgen aangemeten om op een zielig vliegveldje nog een schandalig hoge eet/drink prijzen te moeten betalen.De Airport tax is een ware uitzuiger en moet of geheel verdwijnen of naar een normaal acceptabel tarief worden verlaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *