PBC | Helft weet niet van verkiezingen

Verkiezingen Curacao

helft ondervraagden weet niet dat verkiezingen op 30 september zijn

WILLEMSTAD – Bijna de helft van alle ondervraagden tijdens een enquête weet niet op welke dag, of in welke maand de komende verkiezingen gehouden worden.

Van de ruim 200 mensen die meededen, zegt 30 procent zeker te gaan stemmen. Bijna eenzelfde percentage weet zeker dat ze níet gaat stemmen. Het onderzoek is uitgevoerd door politicoloog Gilbert Cijntje van de ICUC universiteit. Die zegt dat zijn onderzoek niet representatief is, maar wel een trend weergeeft.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Helft weet niet van verkiezingen

  1. De enige trend bij vele kiezers is dat ze de loze beloften van halve en hele criminelen willen volgen.
    Aangezien er altijd schreeuwers binnen de politiek zijn zal dit ook niet snel veranderen!

  2. 80 % weet niet eens waarop ze stemmen maar wel waarom

  3. Abraham Mossel

    Interesant om te weten. Als Cijntje nu eens verteld dat hij dit universiteits onderzoek in de mondie heeft gehouden en waar een uur later Gerrit de Raaf met zijn MFK aanhang de boel ging opruimen en Cijntje als nog een keer deze mensen de zelfde vraag had gesteld, dan had hij te horen gekregen dat zij allemaal voor 100% op de Dief en oplichter Gerrit de Raaf gaan stemmen. Gerrit heeft hun beloofd een uitkering van 500,00 per kwartaal te gaan betalen als hij weer als minister precident word gekozen!. Kan hij makelijk beloven, omdat hij dan wel wint maar niet hoeft te betalen ( …) aangezien de schooier op de achtergrond moet blijven en het land naar de afgrond help op een zo snel mogelijke manier,let maar op. Gerrit gijzelaar van het land en de Staten van Curacrim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *