PBC | Hoofd VDC in opspraak

Micheal Romer - Hoofd VDC

Micheal Romer – Hoofd VDC

Michael Römer is in opspraak. Het hoofd van de Veiligheidsdienst Curaçao, de VDC, wordt in verschillende media beticht van bedreiging van zijn ex-vriendin met een vuurwapen.

Volgens dezelfde bronnen heeft Whiteman Römer inmiddels op non-actief gezet, lopende het onderzoek door de Landsrecherche.

Zowel demissionaire premier als het OM willen de berichtgeving bevestigen noch ontkennen.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Hoofd VDC in opspraak

 1. Geomali Martes zeker niet van onbesproken gedrag en hr.Vlieg waren commisieleden die Michael Romer hadden gescreend lees het hele verhaal.Lotgevallen van VDC. de aantijgingen van hr.Winklaar.

 2. Brevet van corruptie is beter op zijn plaats lijkt mij.

 3. Het hoofd van de veiligheidsdienst ligt te krikken met de vrouw van de leider van (voorheen) een van de grootste politieke partijen.

  Dat kan alleen op Curacao.

 4. Abraham Mossel

  Ik heb toch al die tijd niet begrepen waarvoor al die vazalen en kontelikkers door Gerrit de Raaf op belangrijken posten gewoon mochten blijven zitten, terwijl de schooier Gerrit in 10-10-10 iedereen die zijn kleur niet aan bad op een verschrikkelijke manier te terorriseren, hele gezinnel heeft de schooier te gronde gericht, en nog heeft de ploerd ruim 8000.00 persoonlijke stemmen gekregen ( gekocht). Game over en uit Gertje geloof mij maar, geen kans meer huili huili!.

 5. Romer is dus niet meer te handhaven, wegwezen met deze door Schotte geinstalleerde idioot en degene die hem gescreend heeft: Geovaly Martes van de SOAB.

  Bevret van onvermogen voor de SOAB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *