PBC | Hoofd VDC wil weer aan het werk

Nader integriteitsonderzoek naar VDC-hoofd

Nader integriteitsonderzoek naar VDC-hoofd

Michael Römer wil weer aan het werk. Het hoofd van de Veiligheidsdienst is geschorst. Gisteren kreeg hij te horen dat er geen strafrechtelijk onderzoek komt naar mogelijke bedreiging van Elvira Rosaria-Statie, voormalig waarnemend hoofd bij het Meldpunt Ongebruikelijke Transacties.

Advocaat Hubert ‘Berti’ Braam heeft de minister van Justitie nu verzocht Römer weer toe te laten tot de VDC.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Hoofd VDC wil weer aan het werk

  1. Nee Brian, gekregen van Schotte, op voorwaarde dat hij zijn ogen sloot voor de MFK porkeria en het bed ging delen met del-vira Rosalia van het MOT, vanwege de vele MOT meldingen van Schotte daar.

  2. Daan Banaan

    Mannen met ballen zouden de eer aan zichzelf houden en zich terugtrekken uit de functie. Zoek maar een andere baan en bijvrouw.

  3. Is deze meneer eerlijk aan de baan gekomen?

  4. Als getrouwd man met kinderen een affaire beginnen met Del-vira Rosalia, destijds hoofd van het MOT, kan als in een trukki pan werkt maar niet als hoofd van het VDC.

    Voeg daarbij zijn narcistisch gedrag en het feit dat hij in zijn functie is geplaatst door crimineel Schotte, net veroordeeld tot 3 jaar cel wegens onder andere grootschalige corruptie en witwassen en het is duidelijk dat deze payaso NOOIT meer terug kan keren bij de VDC.

    Heeft hij meteen ook alle tijd om verder te scharrelen met Delvira.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *