PBC | Insel rescheduled

Insel rescheduled | Daily Herald

Insel rescheduled | Daily Herald

Passagiers van Insel Air moeten ook deze week nog rekening houden met gewijzigde vluchttijden. Een groot deel van het schema wordt aangepast om ander airliners in te passen.

De vluchten naar Sint Maarten, de Dominicaanse Republiek en Haïti worden uitgevoerd door Dominican Wings uit Santo Domingo en de vluchten naar Miami worden uitgevoerd door de Spaanse luchtvaartmaatschappij Swiftair. Op deze route vliegen norrmaal de drie MD80’s, die nu aan de grond staan en nog niet mogen vliegen. Zou jij met Insel naar één van deze bestemmingen vliegen, dan raden ze je aan, eerst contact op te nemen.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Insel rescheduled

  1. Joep Meloen

    Het feit dat Insel deze routes nog altijd op het schema heeft staan, terwijl ze dus al zeer lang te maken hebben met unservicable aircraft toont aan dat het management van Insel geen flauw benul heeft wat ze aan het doen zijn.
    Zoals ik al een paar maand geleden heb opgemerkt en nog maar een keer herhaal. Wat nu moet gebeuren is het oude schema overboord, daarna een nieuw schema opstellen op basis van wat de TD kan garanderen en van daaruit werk je dan verder.
    Al het andere is de klant voor de gek houden en dat back fired binnen de kortste keren (zie gisteren).
    Maar ja, zolang er nog ‘managers’ rondlopen die totaal geen idee hebben waarmee ze bezig zijn is het hopen tegen beter weten in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *