PBC | Insel vliegt alleen met Fokker

De 4 MD80 toestellen staan nog steeds aan de grond. Pas als die weer vrijkomen, komen bestemmingen als Miami en Paramaribo weer in zicht | Harald LInkels

Insel Air stopt met het wetleasen van vliegtuigen en gaat zich met haar Fokker-vloot richten op de ABC-eilanden en Sint Maarten.

Dat maakte de maatschappij gisteren bekend. De 4 MD80 toestellen staan nog steeds aan de grond. Pas als die weer vrijkomen, komen bestemmingen als Miami en Paramaribo weer in zicht.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Insel vliegt alleen met Fokker

 1. Van der Kwast heeft een vaste kruk aan de bar van de Heeren net als Girobankfraudeur (12 miljoen dollar in eigen zak gestoken) Erik Garcia.

  Denk dat er intussen reden genoeg is om de Heeren te sluiten als broeinest van criminaliteit.

  Anthony de Lima, die voor tientallen miljoenen bij Ctex heeft gefraudeerd, samen met Eric Garcia en Stephen Capella (ook Giro), had zelfs zijn kantoor boven de Heeren!

 2. vreemdekwast

  Van der Kwast heeft destijds een schilderbeurt van de Heeren bekostigd met Inselair dividend wat “vast zat” in Venezuela. Hij drinkt dat nu terug. Hij schijnt nog zo’n duizendje of twintig krediet te hebben.

 3. Mogen wij dan wel onze 30 miljoen terug?

  Maandelijks in te houden van de salarissen van Heerenveen en Lippinkhof en middels een toeslag op de consumpties van van der Kwast in de Heeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *