PBC | Inspectie doet onderzoek naar drank bij Goisco

De controle richtte zich op de importdocumenten van 15 verschillende dranken in de winkel en de opslag in containers | Extra

Problemen met alcoholhoudende dranken bij Goisco. Gisteren kreeg de supermarkt bezoek van het inspectieteam van Economische Zaken, Belastingdienst en Douane.

De controle richtte zich op de importdocumenten van 15 verschillende dranken in de winkel en de opslag in containers. Mededelingen zijn nog niet gedaan. Eigenaar Joel Goisco wil nog niet reageren.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Inspectie doet onderzoek naar drank bij Goisco

  1. Een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken.
    Als het niet v/d lengte komt dan v/d breedte zo denkt GOISCO.

  2. Abraham Mossel

    Wanneer worden de Hof Rechters die het cassatie verzoek van de zaak Babel eens wakker, en deze veroordeelde Gerrit de Raaf direct in het gevang pleuren. Als dit zo door gaat ligt niet alleen de ISLA plat Maar heel CURACRIM.

  3. Klagende agenten ,maar de wereldwijde markt is groot en bescherming van merken bestaat gewoon niet–dan nog dat noemand elkaar een cent winst gunt–maar de heksen jacht gaat door.
    Waarom worden de miljoenen die verdwijnen bij domeinbeheer niet aangepakt–wat daar allemaal de afgelopen 30-50 jaar is gebeurd is schandalig–iedereen daar vult zijn zak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *