PBC | Ivar Asjes krijgt zetel ‘Mac’ Cijntje

Ivar Asjes krijgt zetel 'Mac' Cijntje | Foto Persbureau Curacao

Trinidad is na vertrek bij PS lid geworden van de MAN | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Niet Carlos Trinidad, maar Ivar Asjes is de eerstvolgende kandidaat om Melvin ‘Mac’ Cijntje in de Staten op te volgen. Dat bepaalt artikel 119 van de landsverordening Kiesreglement. Asjes moet deze post dan wel willen aanvaarden.

Het betreffende artikel bepaalt dat de volgorde van de kieslijst wordt gehanteerd, zoals die is vastgesteld door het hoofdstembureau. Asjes kreeg bij de verkiezingen in 2012 853 stemmen, Trinidad 115.

Beiden zijn overigens geen lid meer van Pueblo Soberano. Asjes heeft inmiddels een nieuwe partij opgericht om mee te doen aan de verkiezingen in september, Trinidad is na zijn vertrek bij Pueblo Soberano lid geworden van de MAN.

Mac Cijntje overweegt op te stappen omdat zijn zoon verdacht wordt van drugshandel en witwassen. Gisteren deed de politie in inval in het huis van de PS-parlementariër.

Bron: Persbureau Curacao

34 Reacties op “PBC | Ivar Asjes krijgt zetel ‘Mac’ Cijntje

 1. De slimmere!

 2. Goed gezegd, Stan.

 3. Wie ben jij om anderen voor dom en oerdom uit te maken?
  Stanley Held is veel intelligenter dan jij bent en vooral veel menselijker.

 4. Stanley, hoe kun je medelijden hebben met iemand die zijn zoon tot drugsdealer heeft grootgebracht?

  Die nu toneel speelt dat hij overweegt op te stappen, terwijl hij dagelijks zag hoe zijn zoon in grote luxe leefde en dus wist van zijn drugshandel en witwassen.

  Die heeft aangetoond niet integer te zijn door met zijn partij viswijf Wiels in De n Haag te laten zitten en ook het corrupte luie vette varken Wilsoe niet naar huis te sturen.

  Stanley, het is hier al eerder geopperd: overweeg eens een bezoekje aan de Capriles kliniek voor controle. Of ben je bang dat ze je er niet meer laten gaan?

 5. Heeft de gemiddelde PS-er stront in zijn ogen?

  Ik weet niet hoe je er bij komt, maar Cijntje mag gewoon blijven zitten van mij.

  Ook heb ik geen probleem met jou, Held, ik vind je, nee zelfs naar objectieve maatstaven, ben je dom, oerdom. Ik heb dus problemen (zelfs dat nog niet) met de vergelijking.

 6. Asjes rise from his ashes.

 7. Stanley Held

  Beste Lastiwiz, ik zeg wat ik denk. Als ik een probleem voor jouw bent? Blijkbaar. Zou jij mijn naam niet noemen. Alles wat verkeerd is bestrijd ik In het geval Cijntje zou ik medelijden hebben met hem ongeacht in welke partij hij zit. Ook ik heb kinderen. U moet van geluk spreken als het goed gaat met hun. Heb je niet in handen. De wereld is veranderd. Eist meer van ouders. De kunst is , als het slecht gaat of drijft te gaan? Wat doe je? Ok. Ik heb geluk gehad. Maar ik weet wat Cijntje meemaakt. Omdat zijn zoon de mist is ingegaan betekent niet dat door hulp en ouderliefde het niet recht getrokken kan worden. Wie zijn jullie om gelijk de persoon de grond in te boren en de naam Pablo Escobar op te spelden.

 8. Cijntje is een minkukel van een vader gebleken maar blijft gewoon zitten.

  Bij PS kent met geen integriteit en houdt men vast aan de zetel wat er ook gebeurt. Zie Fraudelyne Wiels, zie de vadsige Wilsoe (laffe loopjongen van dos Santos).

  Cijntje speelt mooi weer door te zeggen opstappen ‘te overwegen’, maar hij geeft zijn luilekkere baan in de Staten nog niet op als zijn zoon de Pablo Escobar van Curacao blijkt te zijn.

 9. Abraham Mossel

  Ik stond er daar en keek er naar, 100% en niet gelogen (op mijn twee vingers) nu jullie weer! voor jullie nu een puzzel om uit te zoeken wie ik ben,

 10. Nou dames…weer genoeg gekibbeld voor vandaag, niet?? Morgen weer een dag !! . …. 🙂

 11. Leer een lezen Que. Dat woord betekend in het spreekwoord “de t….. naar de nering zetten” absoluut niet iets wat met een ziekte te maken heeft. Doe niet aan cherry picking en lees de rest van het verhaal, ook dat van de redactie even door.

  Ik heb overigens een verklaring van de redactie gekregen, geen waarschuwing. Voorts was mij al bekend dat h woord t…. waarschijnlijk geblockt zou worden.

 12. Je maakte gisteren zelfs een opmerking over tering wat TBC betekent en je hebt hierdoor zelfs een waarschuwing voor gehad. Hou je toch niet zo van de domme, Stiwz.

 13. Noem mij eens één schrijfsel van mij waar de honden geen brood van lusten.

 14. @La (EL) Stiwz, ik ben niet verantwoordelijk voor wat mensen jou voor uitmaken, dus laat mij er buiten a.u.b.
  Over fatsoen gesproken, ik heb schrijfsels van jou hier gelezen waar zelfs de honden geen brood van lusten. Kijk in de spiegel madame La Stiwz!

 15. Dan moet je jezelf El Stiwz noemen want La is vrouwelijk.
  Je probeert iedereen een discriminatie labeltje op te plakken, er is hier een persoon die graag discrimineert en dat ben jij, La Stiwz, sorry ik bedoel El … huppeldepup. LOL 🙂

 16. Whahahaha…. prachtige reaktie !! Daar heeft “wat” niet van terug 🙂 🙂

 17. Dat recht heeft hij zeker. Ik vind overigens ook dat hij mag blijven zitten, maar jouw stelling was dat hij geen recht had op de PS zetel.

  Ik denk dat we het hier over fatsoen hebben i.p.v. recht.

  ps (niet die) Ik ben hier al uitgemaakt voor een Joodse, Bounty, Oreo, Makamba, Stanley Held, enz.
  Daar moet ik om lachen. Maar als je me nog een keer uitmaakt voor mevrouw, dan ben je het haasje. Discriminator.

 18. 🙂 🙂

 19. Ik zie een dollarteken op zijn voorhoofd.

 20. Nu we het toch over de kiesWet hebben, Cijntje heeft het recht om in de Staten te blijven. Hij is niet verantwoordelijk voor de misdaden van zijn ontspoorde zoon. Op Curaçao zegt men: “in ieder gezin heb je er een.”
  Nou ja, in die van Madame La Stiwz niet. Als je geen gezin hebt dan heb je ook niet te maken met dit soort dingen.

 21. Dat recht hebben ze wel, zie de Kieswet.

 22. Dat recht hebben ze wel, zie de Kieswet.

 23. Ja, en?

 24. Hij moet de pillen wel nemen, maar de fles laten staan.

 25. Cashu!
  Cashu is een vrucht die op Curaçao een dubbele betekenis heeft. 🙂

 26. Nog een keer Abraham ????….en blijf nou eens van die pillen af 🙂 🙂

 27. Abraham Mossel

  Mac heeft recht op een en het aanrecht 1e aanleg, 2e ,hooger, casatie beroep, te zamen met het ( door R.D Santos) vet gemeste speenvarken Wilsoe, voor het gebeuren? bij de gezien door ?? op & van omstreeks 05-5.5 uur te maripanpoen. het gaat gebeuren!

 28. Als beide heren Asjes en Trinidad uit de PS gestapt zijn dan hebben ze geen recht op een PS zetel. Je kunt niet van twee walletjes eten.

 29. hihihi 😆 😆 😆

 30. Dan maar liever Cijntje, die zoon heeft zijn vader al genoeg ellende bezorgd. Cijntje is maandenlang ziek geweest en moest zelfs een zware operatie ondergaan in Nederland.

 31. Het is al een hele stap om te zeggen, dat hij overweegt om op te stappen. Tenminste heeft hij gezegd. Maar velen die in een soort gelijke of ergere situatie zijn terecht gekomen, zeggen niet eens dat ze het overwegen. Misschien is dit ook schijn, maar in vergelijking met anderen doet hij tenminste iets wat op eergevoel lijkt.

 32. Abraham Mossel

  Pluim voor de knippelsel, een perfect eieren hoofd om uit te printen, mag ik hem in kleuren voor paas wedstrijd 2017?.

 33. Mac heeft recht op wachtgeld en zijn oude werkplek bij DOW.

 34. Dacht iemand werkelijk dat Cijntje gaat opstappen?

  Die man gaat zijn salaris van 15,000 in de maand en 16 urige werkweek echt niet opgeven.

  Principes zijn bij PS zowiezo ver te zoeken (Fraudelyne Wiels, moord en corruptieverdachte Wilsoe en nu dus ook Cijntje – en vergeet de affaires jAsjes niet: Selikor politieke benoeming, CTB creditcard fraude).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *