PBC | Jaarverslag Raad van Advies openbaar

Jaarverslag Raad van Advies openbaar

Jaarverslag Raad van Advies openbaar

WILLEMSTAD – De Raad van Advies heeft in 2014 43 keer een advies uitgebracht aan de regering. Dat staat in het jaarverslag van de Raad, dat gisteren is aangeboden aan de gouverneur.

Slechts één keer bracht de RvA een advies aan de Staten uit. Staten en regering zijn verplicht om advies in te winnen wanneer zij een wetsvoorstel indienen. Maar, ze is niet gehouden die te volgen. Wie de adviezen van 2014 wil inzien, kan terecht op de website van de RvA: www.raadvanadvies.cw

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Jaarverslag Raad van Advies openbaar

  1. Kijk beneden eens wie er in de Raad van Advies zit? Juist: W. Flocker, medeverantwoordelijk voor het vele tonnen kostende debakel met Miguel Goede bij de UNA.

    Geen wonder dat de rapporten van de RvA niet gelezen worden.

    RvA in het kort: De samenstelling van de RvAMevr. mr. drs. B. J. Doran – Scoop, Mevr. drs. C. AlbertoIng, G.W.Th. Damoen MSc, Mevr. mr. L.M. Dindial, Mr. W.R. Flocker, Drs. Ch. P. do Rego MBA Mevr. mr. R. I. Sillé, Dr. J. Sybesma

  2. Nutteloze organisatie, aangezien al hun rapporten ongelezen het (ronde) archief in gaan.

    Doet me denken aan Schotte die een integriteitsonderzoek afwimpelde en daarvoor in de plaats Transparancy International een algemeen onderzoek liet doen.

    Het rapport daarvan heeft de belastingbetaler vele tonnen gekost, en is ook ongelezen in een bureaulade beland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *