PBC | Justitie doet inval bij Speedy Security

george jamaloodin-caryllisch caryllisch carolien martina

Speedy directeur Caryllish Carolien Martina (rechts) aangehouden

WILLEMSTAD – Het Recherche Samenwerkings Team (RST) heeft vanochtend de 36-jarige Caryllish Carolien Martina aangehouden.

Martina wordt verdacht van valsheid in geschrift en verduistering van een deel van een door het Ministerie van Financiën in 2012 verstrekte subsidie.

Die bedroeg 450.000 gulden en werd gegund aan de Fundashon pa Optimalisashon di Bario di Steenrijk i Divi Divi. Het onderzoek naar deze strafbare feiten is gestart nadat de huidige Minister van Financiën deze kwestie in 2015 onder de aandacht van Openbaar Ministerie bracht.

Onder leiding van de Rechter-Commissaris zijn er door leden van het RST vanmorgen drie huiszoekingen gedaan in een woning in Santa Maria, het kantoor van Speedy Security in Saliña en een kantoorpand in Brievengat. Hierbij zijn onder meer documenten en administratie in beslag genomen.

Speedy
Martina is directeur van Speedy Security, Speedy Kopter en Speedy Armored Division. Bij de laatste twee doet ze dat samen met mede-directeur Carlos Monk. Ze is de voormalig vriendin van George Jamaloodin, eigenaar van Speedy Security en getrouwd geweest met Gino Campbell, die door Jamaloodin tijdens zijn ministerschap als CEO werd geplaatst in de Gaming Control Board. Ondanks een negatief SBTNO-advies.

Op de foto: George Jamaloodin met op de achtergrond Caryllish Martina.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Justitie doet inval bij Speedy Security

 1. Monkey man Carlos zoekt zijn werkgevers (Ramboloodin en Anparo dos Santos) wel uit.

  Monkey business is hem wel toevertrouwd.

 2. wat een tuig….
  ik hoop dat het afpak team klaar staat….

 3. Monk als persona non grata naar Colombia deporteren alleen op Curacao kan de import het zo ver schopen!

 4. Daar is de louche sjacheraar Monk weer.

  Vorig jaar nog in de gevangenis gezeten voor stomdronken rijden zonder rijbewijs en in een niet verzekerde auto.

  Eerder onder andere in opspraak gekomen door zijn assistente annex byside een salarisverhoging van 5,000 per maand te geven (met terugwerkende kracht, kosten 100,000). Gemeenschapsgeld wel te verstaan, waarbij je gemeenschap op twee manieren kunt uitleggen.

  Deze corrupte dief staat nu weer op de lijst van Anparo dos Santos, die in zijn gewicht van 150 kilo geen gram integriteit heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *