PBC | Lichaam doodgeschoten agent naar Nederland

Lichaam doodgeschoten agent naar Nederland

Lichaam doodgeschoten agent naar Nederland

KRALENDIJK – Vandaag wordt het lichaam van omgekomen politie agent Ferdinand (Ferry) Bakx overgebracht naar Nederland. De officiële rouwstoet vertrekt vanaf het mortuarium en houdt om 16.00 uur korte tijd stil houden bij het Hoofdbureau van Politie.

Vervolgens rijdt de stoet naar Bonaire International Airport, waar leden van het Korps Politie Caribisch Nederland een erehaag zullen vormen en de baar naar het vliegtuig zullen dragen.

Collega’s van de hulpdiensten en medewerkers en vertegenwoordigers van diverse organisaties zullen langs de route hun laatste eer bewijzen. Ook de bevolking van Bonaire wordt uitgenodigd om langs de route afscheid te nemen.

Die loopt vanaf het Hoofdbureau van Politie via de Kaya Libertador Simon Bolivar, Kaya Julio A Abraham, Kaya Gilbert F Croes, Kaya Internashonal naar Bonaire International Airport.

De parkeerplaats van het hoofdbureau van de politie is gereserveerd voor de de collega’s van KPCN. Voor het vliegveld (tegenover de geschilderde muur) is er een ruimte afgezet met lint waar het publiek getuige kan zijn van de afscheidsceremonie die zal plaatsvinden op het platform.

De ceremonie zal om 16:30 plaatsvinden. Op de website www.politiecn.com is een digitaal condoleanceregister geopend, dat via deze link te bereiken is: https://www.memori.nl/gedenkplaats/ferdinand-ferry-bakx/

Bron: Persbureau Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *