PBC | Lijk uit grafkelder parke El Condelador gehaald

Volgens ochtendkrant Èxtra willen daders van dit soort acties vaak een signaal aan de familie van de overledene geven | Extra

Een wel heel lugubere vondst gisteren op de bergraafplaats van El Conselador in Brievengat. Onbekenden hebben daar gisteren een graf geopend, de kist eruit gehaald en vervolgens het lijk uit de kist gehaald.

Het gaat om iemand die onlangs is vermoord. De politie onderzoekt de zaak, maar geeft geen details. Volgens ochtendkrant Èxtra willen daders van dit soort acties vaak een signaal aan de familie van de overledene geven.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Lijk uit grafkelder parke El Condelador gehaald

  1. Aangezien het verdwenen lijk van een crimineel was, hoeven we er geen traan om te laten.

    De daders hebben het eiland zelfs een dienst bewezen, want een crimineel begraven valt onder bodemverontreiniging.

    Non news dus, je kunt net zo goed het 12,773e artikel op deze site over Mitch Henriques gaan lezen.

  2. Ik lees hier dat, “De politie onderzoekt de zaak” nou dat kan wel even duren vooral onder leiding van deze minister. Wat opvalt is dat sommige gang leden net als de farao’s toentertijd met hun sieraden en andere waardevolle spullen begraven worden.

    Elke schietpartij heeft een behoorlijke impact op de nabestaanden dat realiseren de schutters vaak niet. Ik zat laatst nog geen meter verwijderd van een moeder wiens zoon is vermoord. Helaas ging de tv uit dus ik kon niet verder kijken.

  3. Kunnen we nog lager?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *