PBC | Man ernstig gewond na schietpartij Kenepaweg

Schietpartij Kenepaweg | Extra

De man die gisteravond op de Kenepaweg in Dominguito werd neergeschoten is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Hij heeft wel een verklaring af kunnen leggen. Onbekenden reden in een auto langs het huis waar hij was en begonnen te schieten. Hij werd door diverse kogels getroffen.
Foto: Èxtra

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Man ernstig gewond na schietpartij Kenepaweg

 1. Abraham Mossel

  @ Joop en Bert de broers van joop klepzeiker weten niet beter, als je hier door een YDK rechter word veroordeeld is het vaak je eigen familie die jou het gevang in zet, beetje moeilijk he met al die insest hier op de crim. pretigge Kerst !!! over tot de orde van de nacht?.

 2. joop savaneta

  Mede door het softe beleid van Nederlandse rechters is de criminaliteit in het koninkrijk met tientallen procenten gestegen. Bendeleden moet je preventief op kunnen sluiten desnoods met verandering van de wet. In Nederland is het OM al hard bezig om de motorclubs te verbieden. Waar een wil is, is een weg.

 3. Ach gut, de redactie probeert tot op de laatste dag van het jaar politiek correct te zijn en criminelen met fluwelen handschoenen aan te pakken.

  Nooit zelf slachtoffer geweest van een dergelijke crimineel of meegemaakt dat daders door in Nederland mislukte rechters als Irma Lips worden vrijgesproken?

  Stelletje schijtlijsters zijn jullie.

 4. Very bad and inhuman commentary, shame on you! Admin?!

 5. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd in verband met strijd met fatsoensnormen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *