PBC | Maurice Adriaens keert wellicht terug in de politiek

Maurice Adriaens keert wellicht terug in de politiek | Foto Persbureau Curacao

Maurice Adriaens keert wellicht terug in de politiek | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Maurice Adriaens sluit een terugkeer in de politiek niet uit. De directeur van de Curaçaose Airport Holding moet op 1 juni vertrekken, omdat minister Palm van Economische Zaken niet tevreden over hem is.

Adriaens was drie jaar minister in het kabinet van Emily de Jongh-Elhage. Hij zat daar voor de FOL van Anthony Godett. Een terugkeer bij die partij betekent niet automatisch een terugkeer in de politiek. De FOL zit nu niet meer in de Staten.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Maurice Adriaens keert wellicht terug in de politiek

 1. tja, weer zo een graaier in de politiek…zitten we echt op te wachten.
  Maar de MFK zal hem wel willen hebben….soort zoekt soort….

 2. Tja, Adriaans, je corrupte maatje Anthony Godett is door de achterdeur vertrokken en de nog corruptere Salas, Komproe en Monte (ook van de FOL) zijn inmiddels overleden. Die zaten er bij leven dankzij hun illegal activiteiten al warmpjes bij maar staan nu gezien hun louche verleden voor nog hetere vuren.

  Maar gelukkig voor Adriaans is er nu de MFK. Afvalbak van mislukte broodjesbezorgers en MAVO leerlingen voor iedereen die door de maatschappij uitgekotst is, zoals Adriaans.

  Zielig figuur.

 3. Het blijven opportunisten.

 4. Ieder politicus op Curacao heeft toch vrijheid van menings….verandering ??:)

 5. En bij welke partij gaat deze baantjesjager aan de slag ? MFK misschien, als binnenkort Gerrit achter de tralies verdwijnt ? Hij laat zich immers graag omringen door politieke figuren die niet helemaal zuiver op de graat zijn. Mocht hij niet voor de FOL aan de slag gaan, dan blijkt maar weer eens dat politieke overtuiging op Curacao een farce is. Of je staat ergens voor en strijd er voor met alles wat je hebt, of je draait met alle winden mee om zo toch ergens op het pluche te belanden. De tijd zal het leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *