PBC | Militaire voertuigen op straat: ‘onhandig’

Onhandig, volgens Defensie en zeker niet de bedoeling | Foto: Èxtra

De militaire voertuigen in straten van Willemstad hebben niets van doen met de politieke situatie op het eiland.

Verschillende kranten openden vanochtend hun editie met tekst en foto’s van zwaar bewapende Nederlandse militairen op straat. Navraag leert dat zij met een eindeoefening bezig zijn en per ongeluk in de binnenstad terecht kwamen.

Onhandig, volgens Defensie en zeker niet de bedoeling.
Foto: Èxtra

Bron: Persbureau Curacao

10 Reacties op “PBC | Militaire voertuigen op straat: ‘onhandig’

 1. Er is niets mis mee om spierballen te tonen aan die groupie maffiosi en mafkezen die onze dushie Korsou wilde cadeau geven aan die Italiaanse Maffia.

 2. hehe eindelijk een behoorlijk antwoord.

 3. Zie hier een oerdom PS /MFK /KFO geluid, gericht op het verspreiden van totale onzin en het daardoor op sarren van de nitwits. 2017 en middeleeuwse gedachten vieren de boventoon. Serieuze waarschuwing waarvoor?

 4. Ach wat een dramamakerij … next!

 5. Past perfect in de strategie van PS, MFK en andere crimis

 6. Voor alle conspiracy denkers.

  Het is meer dan duidelijk dat jullie totaal, maar dan ook totaal niet op de hoogte zijn met het oefenschema van de Landmacht. Ze zijn al meer dan een week bezig met hun eindoefening, die duurt in totaal 2 weken en loopt deze week af.
  Tijdens die eindoefening worden alle zaken, die men in de afgelopen paar maanden heeft geleerd, nog een keer geoefend (en wordt ook beoordeeld).
  Oftewel de oefening was al lang en breed aan de gang toen het kabinet viel.

  Dat jullie er vervolgens weer een mooi verhaal aan breien is wel leuk, maar is slechts stemmingmakerij en meer niet.

 7. idd vanmorgen 06.45 uur reed een colonne auto’s 3 grote SUV (bekend van een oud MP) daar achter een 5 tal dezelfde luxe auto’s voor het bestuurscollege langs, staken de weg over ter hoogte van Eps en Kunneman, parallel weg rechts af en sloegen links af de Penstraat. Denk dat ze daar ergens een locatie hebben om hun plannnen te bekokstoven.

 8. Prima want de criminelen zijn druk bezig om iets te bedenken dat er geen verkiezingen komen.

 9. Curaçao Independiente

  Militaire oefeningen zijn altijd een manier geweest om te imponeren en is een vorm om iedereen te herinneren wie het nog voor het zeggen heeft op Curaçao! Al is Kabinet Koeiman gevallen. Toevalligheid bestaat niet alleen voor onnozelen die niet verder dan hun neus wil zien. Zie militiaire oefeningen van b.v Rusland vs NAVO en de VS die werden altijd gedaan met een bepaalde doelstelling.

  Als hint: http://nos.nl/artikel/2152672-amerikaanse-militairen-in-polen-voor-bescherming-oost-europa.html

  Sinds één plus één blijft twee! Kan de parade van Nederlandse militairen in Willemstad niet anders gezien worden als een serieuze waarschuwing.

 10. : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *