PBC | Ministerie pakt illegale borden aan

Illegale reclame langs de weg | Extra

Het ministerie van Verkeer en Vervoer gaat opnieuw proberen illegale borden langs de kant van de weg te verwijderen. Sinds 2015 is daar wetgeving voor, maar erg succesvol is die nog niet.

Eigenaren van illegale borden hebben twee weken de tijd om die zelf weg te halen, daarna doet de overheid dat en stuurt een rekening.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Ministerie pakt illegale borden aan

 1. We hebben juist een grote overheid maar goed 80 procent heeft geen opleiding of is politiek geplaatst en doet de hele dag niets.

 2. @ Hoedanook,

  Zo klein mogelijk overheidsapparaat ????????

  Meer dan 5000 man in dienst van de overheid op een eiland met amper 50,000 werkenden ? Dan praat je over 10 % oftewel een gigantisch aantal. Vervolgens ook nog eens hoge salarissen, gemiddeld 2 x modaal en dan weet je dat je een recept voor ellende hebt.

 3. @Joep,
  Free for all, survival of the fittest’ vanwege een zo klein mogelijk overheid apparaat, is dat niet het ‘Liberale’ ideaal beeld?

 4. Is het nu echt zo moeilijk om de politie aan te sturen ?

  Alleen hier op Curacao krijgen we het niet voor elkaar om de politie de bestaande wetten te laten handhaven. Werkelijk ongelofelijk.
  Verkeersregels ?
  Worden niet gehandhaafd.

  Milieuregels ?
  Worden niet gehandhaafd.

  Wapenwetgeving ?
  Wordt niet gehandhaafd.

  En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar ik begin me wel af te vragen…………wat handhaaft de politie dan wel ? Of is het echt alleen maar rondrijden in auto’s en bij sneks weer een pastechi halen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *