PBC | Nicole Lake naar Nederland

Nicole Lake naar Nederland

Nicole Lake naar Nederland

WILLEMSTAD – Nicole Lake is gistermiddag op het vliegtuig gezet naar Nederland. Dat bevestigt woordvoerder Norman Serphos van het Openbaar Ministerie. De minderjarige delinquent wordt in Nederland behandeld in een jeugdinstituut. Hier op Curaçao is ze bekend om haar vele vluchtpogingen uit de GoG, het jeugddetentiecentrum van de overheid. 

Ze was daar onder behandeling vanwege een serie overvallen.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Nicole Lake naar Nederland

  1. Weet niet wat die meid allemaal op haar kerfstok heeft, zeker trieste feiten, maar stoer is ze wel, dat ze telkens weeer kon ontsnappen uit het detentiecentrum. Ze gaan haar daar hoe dan ook missen, haha.

  2. Abraham Mossel

    De altijd hangende Elmer Wilsoe en gelijkend op een vetgemest hangbuikzweintje, ooit ex OfJ 2010/2012 en de loopjonge van Robby Dos Santos en genoemd in de moord op Helmin Wiels, schreeuwde konstand , wij kunnen het zelf, wij hebben die makamba niet nodig, je ziet nu, curacrim kan nog niet eens een puber in bedwang houden, hebben zij geen middelen voor,onbegrijpelijk. Als er nu eens wat minder word gestolen uit de staats kas zouden ze wat geld over houden om een jeugdgevang te bouwen, maar nee hoor gewoon ff naar nl sturen lekker makkelijk toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *