PBC | Nieuwe wegbelijning schoonspuiten

emancipatieboulevard wegmarkering belijning

Bij gebrek aan regen, zal Openbare werken de belijning regelmatig schoonspuiten

WILLEMSTAD – De problemen met de nieuwe wegbelijning op de emancipatieboulevard komen niet door de gebruikte verf, maar door het vuil van autobanden.

Dat zegt het ministerie van Verkeer en Vervoer. De nieuwe verf is zo goed dat die minstens twee jaar blijft zitten, volgens uitvoerder MNO-vervat. Bij gebrek aan regen, zal Openbare werken de belijning regelmatig schoonspuiten.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Nieuwe wegbelijning schoonspuiten

 1. Moet u af en toe eens naar uw schoenzolen kijken. Gitzwart!.
  Laat Isla die lijnen maar schoonmaken.

 2. Twee jaar vind ik te weinig.
  Moeten wij dus elke twee jaar weer gaan belijnen ?
  Kom nou

 3. Vuile, inferieure banden of niet, de kwaliteit van het geleverde werk (wegmarkering) had met al deze ‘variabelen’ rekening moeten houden. (Vergelijk: Meneer de gegevens van uw sedula zijn niet meer te lezen omdat u uw handen niet wast en de sedula op goedkope (inferieure) plekken bewaard).

 4. Abraham Mossel

  hoeveel is het kosten plaatje eigenlijk, word dit ooit nog eens bekend gemaakt PNP.

 5. Abraham Mossel

  DE Nieuwe verf ( is zo goed ) dat hij minstens twee jaar blijft zitten volgens uitvoerder MNO-vervat. MNO- vervat is onderdeel van CMN-MCN-CCM-CCCM-MCCC-CMCC-NCCM-MCNCC-MMMCCCPPolitici etcetra. Donder op MNO-uitvoerder, verschrikkelijk om de belastingbetalende bevolking, die amper te vreten heeft weer eens als zo vaak een k*t verhaal op de mouw te willen spelden, de tijd van spelden en de boel in de maling nemen is over, dat doe je maar thuis. U weet dat epoxy vermengt met wat voor materiaal dan ook zwak word en weinig tot geen zon kan hebben. heb zelf jaren met epoxy gewerkt ( zelfs een bloembak uitgevonden die niet kon bevriezen ( dus stuk gaan) had alleen toen geen rekening gehouden met die paar uren zon in NL ze vielen na 4 jaar zonder aan te raken uit elkaar( net zoals hier de politieke partijen?.) DOOR DE ZON. laat staan hier. geld weg gooierij. Als je nu zou zeggen het is een werkverschaffing project is, nu en in de toekomst dan sta ik er achter, maar ga geen l*l verhalen aan het volk verkondigen, dat laten we aan de MFK en Gerrit de Raaf over.

 6. Inferieure banden, soort vlakgummen eigenlijk ??? Als je ziet hoeveel verkeer er over de belijningen in Europa rijdt, dan moet het wel zoiets zijn

 7. Westpunt

  Elke dag schoonspuiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *