PBC | Nog steeds geen vervolging na dood Henriquez

Zijn familie snapt niet waarom het Nederlandse Openbaar Ministerie zo veel tijd nodig heeft | Persbureau Curacao

Zijn familie snapt niet waarom het Nederlandse Openbaar Ministerie zo veel tijd nodig heeft | Persbureau Curacao

DEN HAAG – De vijf agenten die vorig jaar juni betrokken waren bij de arrestatie van Mitch Henriquez worden nog altijd niet vervolgd.

Zijn familie snapt niet waarom het Nederlandse Openbaar Ministerie zo veel tijd nodig heeft. De 42-jarige Arubaan kwam vorig jaar om het leven door politiegeweld. Hij werd gewurgd in een nekklem in het Haagse Zuiderpark. Het OM heeft het onderzoek afgerond, maar nog geen beslissing genomen.

Bron: Persbureau Curacao

19 Reacties op “PBC | Nog steeds geen vervolging na dood Henriquez

 1. Hallo egeegege

  Er was overigens ook een agent bij betrokken van Arubaanse afkomst. Mag deze dan worden vrijgepleit, omdat hij van Antiliaanse afkomst is, en daarom bij voorbaat onschuldig?

 2. Dus voor jou zegt ‘een beeld’ genoeg.

 3. caribbeancynic

  Nou, wat bedoel je? Ga jij aanslagen plegen ergens?
  Maar inderdaad een echte Antilliaan, daar hebben ze in Nederland heel wat mee te stellen.

 4. Hier zal niets van komen-Politici -Politie ze dekken elkaar allemaal in -En wat maakt het ook uit-was alleen maar een Antiliaan .
  Wel een echte Antiliaan en NON-Justice zal terug slaan.
  Oog om Oog-Tand om Tand.

 5. @anthony

  Het staat je geheel vrij om een oordeel over mij te hebben. Have a nice weekend!

 6. Wel vreemd dat dit in Nederland zo lang duurt.
  Los van het feit wie schuldig is.
  Raar.

 7. @Sonny, volgens mij mogen wij elkaar niet. Wat mij betreft is dat Ok!

 8. Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. De geldt ook voor Abraham Mossel. Als de toon niet bevalt kun je altijd je oren en ogen sluiten. Persoonlijk ben ik ook niet gecharmeerd van Abraham zijn – eindeloos – gehamer op Schotte. Maar in veel andere reacties komt hij met zinnig commentaar. Als we allemaal een ander de wet willen voorschrijven, blijft er van de vrijheid van meningsuiting niets meer over.

 9. Nou, nou, @Abraham Mossel, Trol ?, het komt uit een goed hart.

 10. Abraham Mossel

  @ Trol Antonny, als jij je stoord aan mijn waarheid die ik over de narsict. psychopaat en pathologische beroeps leugenaar Gerrit de Raaf schrijf, moet je mijn stukjes gewoon niet lezen. En het is voor mij geen obsessie om deze op en laaielichter met een blok beton voor zijn hoofd en met het karakter om een ieder die hem niet gezind is zijn nek ,zowel geestelijk als lichamelijk omdraaid. En daar kan ik nou net niet tegen, vooral niet dat hij arme sloebers voor zijn karretje spand en waar ze nog stanf of dank voor terug krijgen. Heb hem laast dit persoonlijk in het vliegtuig duidelijk meede gedeeld, hij was de hele reis zo stil als een muis in de busniss class, hij en zijn advocaat Knoops en die is echte geen vriend van mijn vriend te weten Bram . Schotte weet wie Abraham Mossel is en jij niet, Als je wilt weten wie ik ben, geef ik je een hint puzel in de Cobouw, en vind het bericht in de jaren zeventig. De heer A J . Mossel heeft vanaf zijn 14 e jaar zonder enige school opleiding zich opgewerkt tot directeur, eigenaar van meerdere grote aannemings- bedrijven in nederland en duitsland. Moet er wel bij vermelden dat er wel een paar door crisis tijden( zou Gerrit de Raaf zeggen) faillissemente zijn voorgevallen, maar je dat moet kunnen ,zou ook Gerrit de Raaf weer zeggen. Pretig weekeinde Trol!

 11. De beelden van de familie die ik gezien heb doen me vermoeden dat ze het type inkomen hebben waar je geen loonstrookje bij krijgt.

  Hier wordt de racismekaart getrokken om flink wat geld te verdienen aan de gevoeligheid van links Nederland hiervoor.

 12. Beste redactie, de obsessie van @Abraham Mossel jegens de heer Schotte begint ongezonde vormen te nemen. Het lijkt alsof hij niets anders aan zijn hoofd heeft dan Schotte. Misschien kunt u hem adviseren om een hobby te zoeken of meer onder de mensen te komen.

 13. Vaststaat dat hij zich verzet heeft tegen zijn aanhouding. Dáár zijn ook consequenties aan verbonden.

 14. “worden nog altijd niet vervolgd”

  De familie gaat er van uit dat de agenten schuldig bevonden worden. Dáár gaat het onderzoek ook over. Kennelijk is het OM nog niet instaat om het bewijs te formuleren wie schuldig is aan de dood van Mitch. Mogelijk vind men dat Mitch de zaken uitgelokt heeft.

 15. Ach ja. Je kan ook 3 mensen doden en je krijgt maar 6 maanden van Irma Lips. Staat ook niet in de verhouding

 16. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf zou zeggen , je bent pas schuldig als veroordeeld bent, Gerrit zegt, wij gaan in iedergeval door tot het laatste gaaitje.

 17. Abraham Mossel

  Gerrit de Raaf zou zeggen , je bent pas schuldig als veroordeeld bent, Gerrit zecht, wij gaan in iedergeval door tot het laatste gaaitje.

 18. Mitch dreigde verbaal met een ‘gun’ en pakte daarbij zijn ‘dinges’ met beide handen
  Dat is geen bedreiging. Het was feest in een besloten omgeving, meeste mensen zijn dan of dronken of aan de xtc.

  De agenten hebben zich na de belediging teruggetrokken in nauw beraad overlegd hoe hem een lesje konden leren. Ze besloten dat het woord gun genoeg wetmatigheid gaf. Met nogal drastische gevolgen. Beoogd of niet beoogd, dat lijkt in geen verhouding.

 19. Kunnen die nabestaanden nu eindelijk eens ophouden en beseffen dat het criminele gedrag van Mitch het politiegeweld uitlokte?

  Hij dreigde notabene met een wapen en dat mag je anno 2016 wel serieus nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *