PBC | Ongelukken door stroomonderbreking

Ongelukken door stroomonderbreking

Ongelukken door stroomonderbreking

WILLEMSTAD – Afgelopen vrijdag waren er meer ongelukken dan normaal in het verkeer. Oorzaak was het niet functioneren van stoplichten.

Die gaan uit als Aqualectra de stroom onderbreekt, zo meldt de Èxtra. Op verschillende kruisingen ging het daarna mis.

Zo waren er op de kruising bij het monument, aan het begin van de Emancipatie Boulevard Don Martina, die dag drie ongelukken. In 2014 was er het hele jaar door maar één aanrijding.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Ongelukken door stroomonderbreking

 1. ik weet het niet, maar misschien is de verkeerspolitie met vakantie!
  en…..laten we eerlijk zijn,tegenwoordig heeft iedereen haast op Curacao,
  en er wordt geen rekening meer gehouden met elkaar , dus bijna geen kansen meer geven… maar zulke grote verkeerspunten-kruisingen moeet het verkeer wel even geregeld worden….gelukkig nog geen doden gevallen…

 2. “Zo waren er op de kruising bij het monument, aan het begin van de Emancipatie Boulevard Don Martina, die dag drie ongelukken”. Zondag deden de stoplichten het blijkbaar nog steeds niet, want ze zater daar ook lekker tegen mekaar aan

 3. In de periode dat de politie nog de bevolking diende, schoten zij het verkeer te hulp bij stroomuitval. Bij alle grote verkeerskruisingen werd het verkeer geregeld totdat de verkeerssituatie weer genormaliseerd was.
  Wat zie men nu? Geen politie. En als ze aankomen rijden, zet men doodleuk de zwaailichten, eventueel begeleid met een korte sirene. De weg wordt dan voor deze “luie” gasten vrijgemaakt en rijden zij rustig door.

 4. @”Afgelopen vrijdag waren er meer ongelukken dan normaal in het verkeer. Oorzaak was het niet functioneren van stoplichten.”
  Stoplichten veroorzaken geen ongelukken; dat doen de bestuurders !! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *