PBC | Opnieuw demonstratie tegen vervallen data

Woensdag is er weer een demonstratie bij Dricoma | Persbureau Curacao

Julius Koko doet aangifte tegen groothandel Dricoma. Daar werd voor het weekend 22 duizend kilo vlees in beslag genomen.

De houdbaarheidsdatum van dat vlees en ook andere producten lag tussen 2008 en 2013. Koko, die vorige week bijna 1000 man op de been kreeg bij een demonstratie tegen Goisco, gaat woensdag weer demonstreren. Nu dus bij Dricoma.

Bron: Persbureau Curacao

10 Reacties op “PBC | Opnieuw demonstratie tegen vervallen data

 1. Jeetje, straks wordt het de beurt van de douane en daarna van de buitenlandse leveranciers.
  Kudde schapen gaan “vrijwillig” over de klip omdat die ene schaap listig genoeg is geweest om zich naar het niveau van z’n volgelingen te verlagen, alleen om hen het idee te geven dat ze net zo slim zijn als hij.
  Zich een keer belachelijk maken is meer dan genoeg. Of zijn we nog niet “wijs” genoeg om ons koppie koppie te gebruiken om te voorkomen dat we elke keer weer in de politieke maling genomen worden of houden we gewoon zoveel van bomboshi dat we d’r niet meer zonder kunnen?

 2. Het zijn net hondjes die hun domme baas volgen. Sorry dat ik die woord hond gebruikt, het gaat om de uitleg.

 3. Joep Meloen

  Dit begint op ‘protesteren OM het protesteren’ te lijken.

  Ik vind protesteren prima, maar zorg dan ook wel dat je alle feiten op een rij hebt. Hier trekt men maar conclusies en gaat vervolgens hard schreeuwen, terwijl de meesten totaal niet weten waar ze het over hebben.
  Verkeerde approach.

 4. De ydk heeft een spijsvertering van beton ;), keep ’em coming.

 5. Fred Schiedam

  @opmerker:
  Mij lijkt dan: lid worden, invloed uitoefenen en zorgen dat ze de (financiële) middelen krijgen dat ze mensen kunnen aannemen die daar wél verstand van hebben.
  Een ander (“de markt”) zal het niet voor je doen!

 6. Kan beter bij parlement demonstreren.

 7. opmerker

  De Curaçaose consumentenbond is een wasseneus. Doet af en toe zogenaamd controle op prijzen maar zonder naar kwaliteit te kijken want daar hebben ze geen verstand van.

 8. DE ydk heeft weinig interesse in hygiene and vergifteging

 9. Fred Schiedam

  Niet vergeten moet worden dat bijv. in Europa veel van de voedselveiligheidswetgeving tot stand is gekomen onder druk van de consumenten die zich verenigd hebben in verenigingen en stichtingen zoals de Consumentenbond in Nederland, de Verbraucherzentrales in Duitsland etc.
  Voedselveiligheid is in je eigen belang, en wordt echt niet spontaan geregeld door “de markt”.
  M.a.w. gebruik het moment nu op Curacao op je eigen Consumentenbond/-stichting krachtig te maken om blijvend tegenwicht te bieden!

 10. Wanneer demonstreren tegen de isla?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *