PBC | PdvsA weer op volle kracht

Om de productie gaande te houden, ruilen nu steeds meer bedrijven ruwe olie voor geraffineerde olie | Persbureau Curacao

Zeven dagen lang werd er geen ruwe olie geïmporteerd door de PdvsA, maar dat is nu voorbij. Dat heeft persbureau Reuters uitgezocht.

Er was geen geld om olie te importeren en te raffineren bij de Isla. Om de productie gaande te houden, ruilen nu steeds meer bedrijven ruwe olie voor geraffineerde olie.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | PdvsA weer op volle kracht

 1. De Korea’s hebben elkaar (op olympisch gebied) al gevonden. Zuid Korea tegen de VS; ‘ga praten met N. Korea’. Hierdoor worden sancties behoorlijk ontkracht. Olieprijs stijgt en raffinaderij produceert weer producten voor export. Dus, Rhuggenaath, Martina (energie-keten) ga eens praten met de personen die nu PdVSA leiden.

 2. @Opmerker: die 2 liggen momenteel al in het Schottegat.
  De Ilma, Sidney Spirit en Pericles liggen hebben alle 3 destination Bullenbaai.
  (Arrival within 4 hours.)

 3. Of het faik nieuws is weet ik niet maar er liggen inmiddels wel 2 tankers bij de Isla. De E.Pioneer en de Compass.
  Deze schepen waren er in het begin van deze week nog niet.
  Schelden is een gebrek van het gebruik van fatsoenlijke woorden.

 4. Abraham Mossel

  Wat is dit NU weer voor een FAKE verhaal, ze liggen sterven op dood na die maffia club. Word eens wakker s.v.p. burgers en aanhangers van Gerrit de Raaf na het Carne val val val val ! vieren . wij hebben die roest bak niet nodig, curacrim word beter zonder die roest bak met elke dag kanker verwekerde uit stoot. krijg de plurris PDSVP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *