PBC | PG: ‘Meer rechters in zaak Wiels’

PG: ‘Meer rechters in zaak Wiels’

PG mr. Guus Schram: ‘Meer rechters in zaak Wiels’

WILLEMSTAD – De baas van het Openbaar Ministerie, Guus Schram, vindt dat de zaak Magnus door meer rechters had moeten worden behandeld.

Dat zei hij in een radioprogramma van journaliste Anneke Polak. Op Curaçao is het wettelijk niet mogelijk om meer rechters naar één zaak te laten kijken. Een zogenaamde meervoudige kamer zou in grote zaken verplicht moeten worden. Procureur-generaal Schram pleit daarom voor een wetswijziging.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | PG: ‘Meer rechters in zaak Wiels’

 1. @Stanley: doe eens zelf voor de Antillianen je best.

  – Ik zal geen namen noemen
  – Wie heb je gebeld
  – Welke expetise was op het eiland
  – Wat had je achteraf door
  – Wat is er meer
  -Zij weten het (wie zijn zij?)
  – Maak gebruik van hun (Wie?)
  – zoek die mensen (Welke?)

  Slap lulverhaal hierboven. Stanley noem eens man en paar, dan preken we verder.

 2. stanley Held

  Mijn beste heer Schram, nu pas? U weet dat zo een zaak heel fragil was en is. U weet wat er speelt. Het moment dat een politicus van groot formaat wordt vermoord, vind ik, dat het OM groot had moeten handelen. Is niet gebeurd? Waarom? Kijk goed naar deze zaak. Expertise die opdat moment op het eiland was heeft men bewust geen gebruik van gemaakt. Ik zal geen namen noemen. Ik heb gelijk gebeld, zoals een goede agent betaamt. Niemand. Achteraf had ik het door. Ach, het is eenmaal zo. Laat deze vaak niet vallen. Er is meer als u denkt. Ik ben niet bang. Heb dit vak hier en daar uitgeoefend. Mijn vriend Schram, ga door. Let goed op. U heeft nu een moeilijke taak. Kost u met goed onderzoek weinig middellen en mankracht . Kijk goed om u heen. Zij weten het. Maak gebruik van hun. Sommigen zitten hier. Anderen zitten op diverse eilanden. Wees niet bang. Maak gebruik van hun. Deze zaak moeten wij als Antillianen en Nederland oplossen. Mijn hulp heb je. Zoek die mensen. Het antwoordt is voor uw neus. U weet. Curacao is geen Nederland. Maak nu gebruik van hun. De tegenpartij mag het weten. U weet wie ze zijn. Ik ben niet bang. Laat ze maar komen dan weet u wie ze zijn. Doe voor de Antillianen uw best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *