PBC | Polis ta suplika sospechoso na WTC entrega su mes

Sospechoso Kendrick Sophia | Tambe ta buskando e di dos sospechoso

E hòmber di 31 aña ku a maltratá un hòmber banda di WC di WTC te ainda ta pèrdí. Su nòmber ta Kendrick Sophia, un bon konosí di Polis.

Tambe ta buskando e di dos sospechoso. Polis a hasi un yamada na tur dos pa nan mèldu nan mes. E maltrato a kuminsá despues di un pleitu ken ta bai pishi promé. E víktima di 31 aña ta drumi den Sehos hopi maltratá.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Polis ta suplika sospechoso na WTC entrega su mes

 1. @Maurice schrijft, “Ik wordt een beetje veel moe van die puberale kinderachtige slaapkamer verhalen van Ericlapas.” Misschien kan iemand die in de herenliefde is, dit oppakken. Komt Maurice ook zijn trekken.

 2. Ik wordt een beetje veel moe van die puberale kinderachtige slaapkamerverhaken van Ericlapas.

  Hij lijkt wel een broer van Mano.

 3. En zo ziet de eigenaar van de gestolen Seadoo die hiern ineens terug op de foto.

  Met de dief erbij.

 4. Deze man schijnt een bekende van de politie te zijn. Die zijn vaak zo dom dat het aan achterlijk grenst die lopen overal selfie’s van zich zelf te plaatsen waardoor de politie geen moeite heeft om hen op te sporen.

  Aan de andere kant moet het niet gekker worden, de politie vraagt boeven om zich zelf aan te geven in plaats van ze op te sporen. Het lijkt alsof niemand in dit land voor hun geld wilt werken.

  Ik moet bij zeggen, als ik met mijn vrouw een rollenspel speel waarbij ik de boef en zij de politieagente is, doet ze meer moeite op mij op te pakken behalve dan dat ik haar de handboeien omdoe.

 5. De intelligentie straat er weer vanaf.

 6. Abraham Mossel

  moet ik naar de oogarts of ? zie geen Goude hart op de tanden, en waar is die tatoe die je vader lief bij je geboorte is gezet.

 7. Aan het gezicht te zien goed voor zo’n 20 jaar strafblad.

  Tuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *