PBC | Politie in moordzaak verpleegkundige: meld je bij politie, niet bij media

Politie in moordzaak verpleegkundige: meld je bij politie, niet bij media

Politie in moordzaak verpleegkundige: meld je bij politie, niet bij media

WILLEMSTAD – De politie vraagt getuigen van de moord op verpleegkundige Christina B. om zich te melden bij de politie en niet bij de media.

Reden is een verklaring van een man in een lokale krant. Die zegt 5000 gulden aangeboden te hebben gekregen om de moord op Christina te plegen.

Volgens politiewoordvoerder Imro Zwerwer mag iedereen zeggen wat-ie wil, maar verstoren dit soort media-optredens wel het onderzoek.

Gisteren werd de man van Christina voor 8 dagen langer vastgezet. Hij wordt verdacht opdracht te hebben gegeven voor de moord.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Politie in moordzaak verpleegkundige: meld je bij politie, niet bij media

  1. @ Henk
    Burgervriendelijkheid / medemenselijkheid / enige interesse tonen, dat is inderdaad meestal ver te vinden helaas. Je ónverricht ter zake (via onmogelijke vragen) het bos insturen daar zijn ze wel weer goed in. Deze irritante houding beperkt zich evenwel helaas niet alleen tot de politie 🙁

  2. Mischien is het zo dat de politie zoals altijd onbereikbaar is, en geen tijd hebben, omdat ze te druk zijn met het beschermen van mafia radvokaten, frauderende en moordende ministers, en andere criminelen. en dat de mensen toch ergens hun verhaal kwijt moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *