PBC | Premier: Isla blijft sowieso open

Premier: Isla blijft sowieso open| Foto Persbureau Curacao

Premier: ‘het volk sussen’ | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Lichte paniek vanochtend bij de regering. De Isla blijft open. Reden voor een inderhaast belegde persconferentie was de aankondiging vanochtend in de media dat het leasecontract met de raffinaderij niet zou worden verlengd.

Die loopt af in 2019. Daarvoor is wel een nieuw contract nodig. Volgens premier Ben Whiteman zijn er krachten in de maatschappij met een eigen agenda, waardoor onrust wordt gezaaid.

Vorig week hield hij ook al een persconferentie over de Isla, om zoals hij zelf zei: het volk te sussen.

Bron: Persbureau Curacao

15 Reacties op “PBC | Premier: Isla blijft sowieso open

 1. PS en MAN hebben groot belang bij het open blijven van die roestbak want hun zitten dik in die shit.Vooral Cooper en Gijsbertha oo wat is Isla toch goed voor de Bevolking.De lachende derde in September is MFK de partij van Manupulators en kunnen hun doorgaan met stelen van hun eigen volk!!!!

 2. je trekt weer de racisten kaart???

 3. Uhhh….je hebt witte eieren en bruine !! 🙁

 4. Marionet van de Isla.

 5. Een MFK stemmer mag je dombo noemen, ik noem ze zelfs idioot.

  Dat leden van deze strafbladenclub met op hun CV koffiedame bij de aannemersclub secretaris generaal kunnen worden zegt ook genoeg over het niveau van onze overheid.

 6. Wat heeft dat nou weer met rasisme te maken? Iemand die op MFK stemt een dombo noemen… Waar is de racist in dat? Weet je Stanley…. Het zijn mensen zoals jij die het racisme in stand houden. Bij het minste geringste wat een blanke zegt of doet, te gaan gooien met het woord racisme. Er wordt een groep mensen aangesproken op hun (stem) gedrag en NIET op de kleur, ei! Of ben ik nu racist door jou een ei te noemen?

 7. Beetje stoken?

 8. @stanly helt

  Klojo is in het Nederlands géén scheldwoord, maar meer een persoonsaanduidig, zoals minkukel, hufter of droplul. Een vrij onschuldig woord dus en heeft niets met racisme te maken.

  Door telkens de racistische kaart te trekken, bij het minste of geringste, ja dan ben je per saldo zelf een racist. En anderen bedreigen, ja dan mag je zelf wel even in de spiegel kijken, voordat je met een oordeel over een ander komt!

 9. Ja, Stanley. Dit is misselijk; en niet de eerste keer. En de redactie van Knipselkrant Curaçao lijkt dit goed te vinden. Ben benieuwd welke kant dit opgaat.

 10. Stanley Held

  Sander ik neem jouw diep kwalijk. Het woord klojo vind ik onbeschoft. Mijn bevolking dombo noemen vind ik erg. Ga op straat en noem ze zo. Toevallig kan ik jouw van replieķ dienen. Sander wat is jouw beroep? Hoop dat jouw baas jouw Ip adres kanachterhalen. Ben je zo terug in Nederland. Jouw stelling en wie weet toen heeft naar mijn mening een rracistische onder toon. Hetaanvallen van een politici vind ik niet erg . Het op zo een manier de bevolking op racistische manier, neem ik u kwalijk. Ik zmijn best doen om te weten wie u bent. Dit kan niet. De gevolgen zijn voor u. Ja vriend ook wij hebben slimme Antilliaanen.

 11. gelukkig 30 september verkiezingen, dan kan deze klojo weer huisartsje gaan spelen.
  jammer dat dan MFK weer de grootste partij gaat worden.
  want de dombo”s gaan weer voor leugens en bedrog.
  en natuurlijk een leuk bedragje voor hun stem.

 12. Wederom geeft Whiteman zich, en met hem de PS, bloot!!
  Het is deze mensen er alleen maar om te doen dat de ISLA open kan blijven ter meerdere eer en glorie ( oftewel het zakkenvullen ) van de PS. Ongeacht het welzijn en de gezondheid van de bevolking van Curacao. Het argument dat heden ten dage gebruikt wordt dat de ISLA overgaat van oliegestookt naar gasgestookt is buiten proporties.
  Het ombouwen van alle installaties alleen al kost zeker ettelijke miljoenen. Wie gaat dit bekostigen? De plaatselijke bevolking middels de belastingen?? Geloof maar niet dat de PdvSA ook maar een cent extra gaat investeren in de huidige roestbak!
  Whiteman weet dit maar schaart iedereen die probeert om met alternatieven en oplossingen te komen onder de noemer “leugenaars, bemoeials en zelfs kolianisten”.
  Ik heb al in eerdere reacties gewezen op het feit dat Whiteman zich ontpopt als de bekende wolf in schaapskleren. Vandaag onderstreept hijzelf deze zegswijze met zijn uitspraken!!

 13. Er komt geen nieuw contract. Het zooitje gaat gewoon verder.

 14. Victorina heeft zijn mond voorbij gepraat! Men (Cooper, Gijsbertha, PS-fractie en Whiteman, enz.) hadden allen op stilzwijgend verlengen ingezet.

 15. ja tot 2019 dan loopt het contract af en 30 september 2016 hebben we een nieuwe regering. het zal me verbazen als deze loopjongens nu wel ineens een contract afkunnen sluiten in 6 mnd. Iets waar we nu al jaren proberen en dan ook met de nieuwe regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *