PBC | Remmen voor een kratje op de weg: Vier auto’s en één gewonde

Remmen voor een kratje op de weg: Vier auto’s en één gewonde

Remmen voor een kratje op de weg: Vier auto’s en één gewonde

WILLEMSTAD – Vier auto’s raakten gisteren betrokken bij een botsing op de Julianaburg. Daar remde een chauffeur van een pickup plotseling voor een krat of doos die op de weg lag.

De auto die achter hem reed, hield niet genoeg afstand en knalde bovenop de pickup. Twee auto’s daarachter konden vanwege hun snelheid ook niet meer op tijd stoppen. De schade aan de auto’s was groot. De chauffeur van de pickup moest naar het ziekenhuis voor behandeling.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Remmen voor een kratje op de weg: Vier auto’s en één gewonde

  1. terecht dat je remt, maar de oorzaak is veel erger. Ik weet niet als er in de verkeerwet staat anders had het er in moeten staan en dan heb ik het over het afdekken van de lading. er waait zoveel af van de pick-up, vrachtwagens .
    Laast ook weer ik had net de auto gewassen en had de pech om achter een vrachtwagen met fijn zand te rijden. niks afgedekt maar wel me auto onder het zand en de weg ook

  2. Terecht dat iemand afremt of stopt voor iets verdachts op de weg. Maar bumperkleven lijkt hier een nationale sport te zijn. Wanneer treedt de politie daar eens tegen op? Er rijden nu politie auto’s met camera. Die zijn daar mooi voor te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *