PBC | Schilfgaarde blijft rechtzaak civiele enquete doen

Definitief verslag civiele enquête ingediend

Wraking Schotte rechter Schilfgaarde civiele enquête niet gehonoreerd

Rechter Peter van Schilfgaarde die zich buigt over de civiele enquête, blijft dat doen. Gerrit Schotte wilde hem via een wrakingsverzoek weg hebben, maar daar gaat de Wrakingskamer niet in mee.

Schotte vindt dat Schilfgaarde bevooroordeeld is over de zaak tegen de overheids-NV’s. Maar de wrakingskamer ziet dat anders. De zaak over wanbeleid bij Aqualectra, Curoil en RdK gaat nu dus gewoon door met rechter Schifgaarde.

Lees hier de uitspraak: http://bit.ly/2exLLiK

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Schilfgaarde blijft rechtzaak civiele enquete doen

  1. Abraham Mossel

    Gerrit de Raaf kan straks ze eigen helemaal suf WRAKEN in de lik, daar is er elke dag wel wat aan het handje, daar is hij een nummer meer niet, godby Gerrit, tot over 2 jaar!, als er voor die tijd nog niks is bij gekomen wat betreft wangedrag/verduistering/oplichting RDK/Aqua.

  2. Las dat de Staten ermee akkoord zijn gegaan dat deze tot 3 jaar cel veroordeelde crimineel Curacao op dit moment vertegenwoordigt bij de Parlatino in Ecuador.

    Het is amper een week na de verkiezingen en partijen als MAN, PAR en PNP die in hun verkiezingsprogramma’s integriteit bovenaan hadden staan zijn die beloftes nu al weer vergeten.

    Shame on you, Koeiman, Leito en Davelaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *