PBC | Schotte voert strijd om proces politiek te verklaren

gerrit-schotte-helmin-

Volgens zijn advocaat mr. Chester Peterson is Schotte verdachte in de zaak Maximus, het onderzoek naar de opdrachtgevers van de moord op Helmin Wiels

WILLEMSTAD – Gerrit Schotte voert een afleidingsmanoeuvre uit vanwege zijn betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels. Dat stelt advocaat Roelof Bijkerk.

Volgens de raadsman wil de voormalige premier aantonen dat zowel die verdenking als de lopende rechtszaak Babel politiek gemotiveerd zijn. Schotte wordt in laatst genoemde zaak verdacht van fraude, valsheid in geschrifte en omkoping.

Dat hij ook verdachte is in de zaak Maximus, het onderzoek naar de opdrachtgevers van de moord op Helmin Wiels, wil het OM bevestigen noch ontkennen. Maar, zo stelt Bijkerk: dat heeft zijn eigen raadsman, Chester Peterson bekend gemaakt.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Schotte voert strijd om proces politiek te verklaren

  1. Abraham Mossel

    @ Henk ooit komt het uit . Het verschil zit hem in de paspoorten, geloof mij maar, ik ken de boy’s met de ziekte die de Raaf heeft. de Raaf had tien jaar eerder moeten geboren zijn dan had hij nog kans gehad,.

  2. Ik hoop dat als Schotte dadelijk de gevangenis in gaat zijn ratvocaten geen vrijlating eisen op basis van het feit dat Brian Mariano, tot een jaar cel veroordeeld, zijn straf nooit heeft hoeven uit te zitten.

    Witwassen, vervalste facturen, valse aangifte van diefstal van een diplomatiek paspoort, telefoonscramblers. Dat is toch goed voor een paar jaartjes cel.

    Als Schotte vrijkomt kan de belastingdienst hem weer laten oppakken, want natuurlijk heeft Schotte nooit aangifte gedaan van zijn mafia inkomen.

  3. Vanaf het eerste moment heb ik gedacht en weet het bijna zeker dat Schotte de grote spil is achter de moord op Helmin.

  4. Treffende foto: gaan die kerels in de Bon Futuro zo met elkaar om ??!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *