PBC | Sehospersoneel dreigt met staking

Leveranciers willen niet meer leveren omdat er teveel rekeningen open staan | Persbureau Curacao

Leveranciers willen niet meer leveren omdat er teveel rekeningen open staan | Persbureau Curacao

Verplegend personeel van het Sehos heeft gister tegen het eind van de middag gedreigd met een staking vanwege het chronisch tekort aan medisch materiaal.

Volgens Zita Jesus-Leito, de verantwoordelijke minister is het tekort een gevolg van de slechte financiën van het ziekenhuis. Leveranciers willen niet meer leveren omdat er teveel rekeningen open staan.

Het landslaboratorium ADC heeft gisteren beslag gelegd op de bankrekeningen van Sehos. Zita Jesus-Leito gaat er van uit dat dit probleem vandaag nog wordt opgelost.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Sehospersoneel dreigt met staking

  1. Araham Mossel

    +1

  2. Freedomwriter

    @ Wim. Wat is precies de correlatie tussen Elvis Thode en gezeik en gezeur?

  3. Elvis Thode is binnen en het gezeik en gezeur begint.

  4. Om je als land heel diep voor te schamen!! Maar ja, gezondheid telt hier niet : de ISLA mag elke dag duizenden mensen ziek maken, toch? Dat heet menselijke (merk)waardigheid the Curacao way.

  5. Te triest voor woorden, een zieltogende “nationale” luchtvaartmaatschappij overeind houden is veel belangrijker natuurlijk. Onze gezondheidszorg vertoont ook alle signalen van een faillissement, stop daar maar geld in in plaats van die natte droom dat de luchtvaart hier ooit nog eens wat wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *