PBC | Staking wil niet vlotten

De bonden verwachten dat het plein in de loop van de ochtend wel gaat vollopen | Persbureau curacao

De uitgeroepen staking en manifestatie op het Wilhelminaplein brengt vooralsnog niet de hoeveelheid mensen op de been, waarop de vakbonden hadden gehoopt.

Het gaat om een kleine honderd stakers. Volgens Erol Cova is de opkomst laag, omdat de overheid verwarring heeft gesticht door gisteravond gedeeltelijk in te gaan op de eisen van de bonden. De bonden verwachten dat het plein in de loop van de ochtend wel gaat vollopen

Bron: Persbureau Curacao

10 Reacties op “PBC | Staking wil niet vlotten

 1. Meneer Henk,
  Je kwartje is de verkeerde kant opgevallen. Ben geen Baselman oid.
  In het geheel geen Ps meeloper. En ook geen GS of dos S sympatisant.
  Met dat soort mensen wil, wens en zal me niet inlaten.
  En wat ik gezegd heb over plan c, moet je beter lezen. Geen complottheorie maar werkelijkheid.
  Het is zo voorspelbaar wat de oppositie partijen GS, dos S aan het doen zijn.

 2. PS heethoofdje Lucho Rosales ging al met zijn knokploeg mensen halen uit winkels om mee te demonstreren..

 3. O my God die John Bash is Baselman, (kwartje is gevallen) krijgen we straks weer complot theorieen te horen. Nu ook wel duidelijk dat hij zo’n PS meeloper is.

 4. Abraham Mossel, ik ben niet op vakantie. Woon hier op eiland en weet heel goed hoe bepaalde bevolkingsgroepen denken. Plan C hoeft maar met een kleine minderheid uitgevoerd te worden. Het gaat alleen maar om politieke de stabilisatie. Hoop alleen dat Ruggenath sterk in zijn schoenen blijft staan met hulp van de coalitie.
  Je ziet dat een lid van oppositie zich nu ook laat horen.
  Vandaar niet in slaap laten sussen

 5. Abraham Mossel

  @ John Bash je bent zeker hier op vacantie, als een Curacauenaar iets niet in een keer lukt, gooit hij direct de handoek, dito met werk doen ze dat ook, een ander de schuld geven en zelf niks nada presteren daar zijn ze werelds goed in, vanochtend werd er drie keer gejuicht en dat was toen het woord macamba ten horen werd gebracht, dus die kleine blokkades op de weg lossen zij onder elkaar wel op.

 6. Mensen denk maar niet dat ze zich bij deze nederlaag zullen neerleggen. Dit is nog maar het begin. Plan C wordt verder uitgewerkt. Dus laat je niet in slaap sussen. Er zullen binnenkort keiharde acties gevoerd worden door de gemobiliseerde kansarmen en beroepswerklozen

 7. Abraham Mossel

  Net op tv 13 de Tuim Bos kabouter zien schreeuwen tegen nog geen 25 stakkers, alleen de vakbond leiders waren druk aan het schreeuwen offer plan B.C etcetra, ze hebben door dat het een verloren zaak is de lamp gaat zachtjes uit voor de vakbonden, zit totaal geen visie in dat hele zooitje ongeregeld. Alles wat uit de kokker van Gerrit de Raaf en Cova komt is verdoemt te mislukken en dat gaan de mondy bewoners ook in zien. mocht er orde verstoringen zijn , hard de kop in drukken en desnoods er met de knuppel op los slaan, net zo als ze vroeger de DAM in A.Dam schoon veegde.

 8. zielige figuren, die weer eens hun gestoorde EGO”s hebben laten zien.
  gewoon MFK maffia…

 9. SUKKERS

 10. Trots op Curaçao

  Wie zorgt er nu voor verwarring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *