PBC | Stroom is weer kiele-kiele

Hou rekening met het schakelschema van Aqualectra | Persbureau Curacao

Het is opnieuw kiele-kiele met de stroomvoorziening op het eiland. Dat laat Aqualectra weten. Op dit moment moet de elektriciteitsproducent het doen zonder de BOO-centrale.

Daarbij komt de uitval van één machine op de Dokweg en de geringe levering van stroom door de windmolens op Playa Canao en Tera Kòrá.

Hou rekening met het schakelschema van Aqualectra, waarbij wijken voor twee uur om en om van het netwerk worden afgesloten.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Stroom is weer kiele-kiele

 1. @Beste Abraham, ik weet niet waar jij het overhebt. Waar komt zoveel haat toch vandaan? Ben je de beloofde gouden bergen misgelopen?
  Nogmaals ik ken Schotte helemaal niet en heb niks met die man, ik verafschuw dat soort mensen.
  Ga naar het OM als hij 800 miljoen gestolen heeft en hou toch op met zeuren, man. Disko a pega, zeggen ze op Curaçao…

 2. Abraham Mossel

  @ Jos , troll van MFK/REFORMA & Corralo, denk nu eens na, Gerrit de Raaf heeft met zijn Familie het land leeg gejat, via aqualectra 400 miljoen, omgekeerd in de boeken is dat 800 miljoen,Jos of moet ik zeggen Geerit de Raai troll.

 3. In Nederland verrijzen de zonnepanelen parken als paddenstoelen uit de grond, Maar op zonnige Curaçao denkt men dat ”zonnepanelen geen” zin hebben omdat de zon ‘s nachts niet schijnt. Dat zonne-energie opgeslagen wordt, hebben ze nog nooit van gehoord.
  En dat soort ”slimme” mensen zitten in het bestuur van het eiland. En zo wordt Curaçao gebombardeerd met peperdure windturbines die in het onderhoud ook nog extreem duur zijn.

 4. Wat een gezeik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *